binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple Geleneksel Borsalara Açılıyor! SIX Swiss XRP'yi Listeleyecek!

Ripple Geleneksel Borsalara Açılıyor! SIX Swiss XRP’yi Listeleyecek!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

İstikrarlı bir şekilde yükselişini sürdüren Ripple ile ilgili pozitif haber akışı devam ediyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından açılan dava sonrası bir çok borsadan delist edilen XRP şimdi geleneksel borsalarda listelenmeye hazırlanıyor.

Londra merkezli kripto para varlık yöneticisi CoinShares, yeni bir XRP ticareti ürününün (ETP) piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

XRPL kodu altında piyasaya sürülen XRP ETP’si toplam piyasa değeri bakımından Dünya’nın en büyük üçüncü borsası olan Zürih merkezli SIX Swiss’te işlem görecek.

XRP’ye dayalı ETP’nin yıllık ücreti %1.5 olarak belirlenirken, her bir birimin 40 XRP tokenini temsil ettiği belirtildi.

Yıl başında Bitcoin ve Ethereum ETP’lerini tanıtan Coinshares Nisan ayında Litecoin için benzer bir ürün çıkarmıştı. Şirketin 4. olarak Ripple’ı seçmesi dikkat çekti.

ETP’ler tıpkı ETF’ler gibi kurumsal yatırımcıların tercih ettiği yatırım türleri arasında yer alıyor. Döviz ticaret fonu’na (ETF) benzer bir yapıda olan ETP’lerin farkı belirli bir fona bağlı olmamaları. ETP’ler, ETF’lere nazaran daha riskli varlıklar olsa da fiyatlarına dayanak endekse veya referansa bağlı olarak hesaplanıyorlar.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail