binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriXRPRipple (XRP) Yatırımcılarını Şüphelendiren Açıklama: "Garip Şeyler Oluyor"

Ripple (XRP) Yatırımcılarını Şüphelendiren Açıklama: “Garip Şeyler Oluyor”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

XRP fiyatı son 24 saat içerisinde %11 yükselerek 1,95 dolar seviyesinin bile üzerine çıktı. XRP’nin 24 saatlik ticari hacminin 30 milyar dolara ulaşması neredeyse ETH’nin ticari hacmini bile geçmek üzere olduğunu gözler önüne seriyor. Buna rağmen ünlü araştırmacı şu an için XRP ile ilgili garip bir şeyin yaşandığına dikkat çekti.

XRP Fiyatı Yükselirken Şüpheli İşlemler Yapılıyor

Ripple ekosisteminin en aktif isimlerinden olan Leonidas Hadjiloizou, yaşanan garip olayı ilk ortaya koyan kişi oldu. Bitstamp şu an bakım sebebiyle XRP alım satımları yapamıyor ve tam da bu esnada merkezsiz borsalar üzerinde garip bir işlem geçmişi tespit edildi. Bitstamp borsası bakım için kapalıyken DEX üzerinden alım yapıldığını belirten Leonidas, bunun nasıl mümkün olabileceğini sorguladı.

Analist, henüz Jed McCaleb’in satış emirleri ortaya çıkmadan birisinin düşük fiyatan (1,75 dolar) alım yaptığını ve alımların oldukça yüklü olduğunu belirtti. Alım yapan cüzdanı da tespit eden Hadjiloizou, bunun aslında daha önce de tanınan bir cüzdan olduğunu vurguladı. Analistin raBmhBNmYFGe5hJ5Gez2MbpNspewctCAGv olarak açıkladığı cüzdan adresinin daha önce de Jed’in satışlarından yüklü alımlar yaptığı ve bunu anında Binance’e gönderdiği belirtiliyor. Bitstamp DEX üzerinden böyle bir alım yapılması ise düşükten alıp Binance’e gönderim yaparak yüksekten satma girişimi olabilir.

Bitstamp üzerindeki bakım bittiğinde ise fiyat anında düşüşle açılış yaptı. XRP fiyatının son 1 saatlik hareketinde de küresel çaptaki fiyatın 1,95 dolardan 1,70 dolara kadar gerilediği görülüyor.

Daha önce de birçok defa gerekli likitidenin sağlanmasıyla yani alıcı satıcı sayısının istenilen noktaya gelmesiyle büyük balinaların hatta Ripple şirketinin elindeki XRP’leri sattığına şahit olduk. 2 dolar seviyelerine dayanan XRP’nin güç içerisinde anlık olarak yüzde 12 seviyelerinde gerileme yaşaması yine büyük aktörlerin satış yönlü pozisyon aldığının habercisi olabilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

14 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

14 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Arkadaşlar cripto paralar çok düşüşte. Sizce çıkarmı birdaha

Anticoin

Kriptolar balon gibi patlayacak. Parasını bunlara yaptıranlar da sofırı tüketecekler.

Anonim

Tamam

Anonim

Reis 10 yıldır aynı söylemlerde bulunanlar halen aynı yerinde millet milyonlar götürüyor

BTC

Patlasın Patlasın… şimdiye kadar kazandıklarımı yine kayıp etmem imkansız. Patlayana kadar tadını çıkarın 🙂

Anonim

Sizce çıkarmı birdaha patladımi gerçekten

Ahmet

Bunları ciddiye alanlar kriptodan elini ceksin. Arkadaş 1.95 te bagira bağıra ben burdayım diyor direnç. Elbette geri cekilme olacak. Siz neyin kafasındasınız?

Kuntakinte

Ne oldu çok mu ripplein var yapram.? Hahaha

Volkan

Gerçek shitcoin işte bu. Kaç yıldır kripto para treding yapıyorum, mineing geçmişimde var, bunca yıldır bu ripplex kadar boktan bir kripto para görmedim.. Artık SEC’in haklı olabileceğini düşünüyorum. Her türlü alavere,dalavere,yalan,dolan hile hurda bunlarda. Zaten Jed McCaleb gibi bir üçkağıtcının founderı olduğu oluşumdan ne bekliyorsun ki..

Anonim

Sallama bukadarda hahaaaa

Volkan

Sallama kısmı neresi sence hafız..?

Suat

Uzun vadede Ne tavsiye edersin

Esra

Win al

Mamminin baba

Haklı kesinlikle tam bi vurgunclar cetesi paranız sayesinde para kazanıp kaçıyo yöneticileri, ben biras kazanıp çıktım

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail