binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple'da (XRP) Patron Satışları Hızlandırdı! "Her Gün Milyonlarca Satacak!"

Ripple’da (XRP) Patron Satışları Hızlandırdı! “Her Gün Milyonlarca Satacak!”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ripple SEC tarafından açılan dava nedeniyle boğa koşusuna biraz geriden dahil oldu. Dava sonrası borsalardan gelen delist haberleri ile 0.17$ seviyelerine kadar geri çekilen XRP, Nisan ayı itibariyle oyuna yeniden dahil oldu ve 1.96$’a kadar yükseldi.

Fiyatı Baskılıyor

XRP’nin başındaki dertler arasında sadece SEC davası bulunmuyor. Eski yönetici Jed McCaleb fiyatı baskılayan unsurlar arasında yer alıyor.

XRPScan verilerine göre Jed McCaleb son 10 günde yaklaşık değeri 195 milyon dolar olan 140 milyon XRP sattı.

Eski patronun cüzdanında hala 454 milyon XRP bulunuyor.

McCaleb’in tacostand cüzdanına ilişkin veriler incelendiğinde Bitcoin’de dün yaşanan çöküş sırasında 22.5 milyon XRP’nin satılmak için çıkış yaptığı anlaşılıyor.

Patronunu cüzdanından buna benzer bir çıkış işlemi de bugün yaşandı. 32 milyon dolar değerinde 22.5 milyon XRP tacostand cüzdanından çıkış yaptı.

“Her gün 22.5 milyon XRP satacak”

Analist Leonidas Hadjiloizou, McCaleb’in önümüzdeki 7 gün boyunca her gün 22.5 milyon XRP satacağını düşünüyor.

Jed McCaleb Satışları Ne Demek?

Stellar’ın (XLM) kurucusu Jed McCaleb, Ripple’ın eski kurucularından. McCaleb, 2013 yılında Ripple’dan ayrılırken yapılan anlaşmaya göre, düzenli olarak elindeki XRP’leri satabiliyor. Ancak bu XRP’leri tek seferde satmasına izin verilmiyor. McCaleb ile yapılan anlaşmaya göre, McCaleb’in günlük satış limiti ortama XRP hacminin %1’i ile sınırlı.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

7 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

7 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Drlasyu

Yerli sermaye piyasası düzenleyicilerin yerinde olsaydım, kripto para piyasalarına yatırımı özendirmezdim, ama, zaten bu kadar yüksek oranlı kazançların var olduğunu bilen, gören kişi ve kurumların bu piyasalara akacağını öngörerek, gidip para kazanmalarını fakat bu piyasalarda kazanılan paraların ülkeye geri dönmelerini özendirecek şekilde sadece % 2 gibi bir oran ile vergilendirileceğini, ülkeye geri dönmeleri halinde başka bazı promosyonlar verileceğini yasal sürece bağlayıp, Dolaylı da olsa bu piyasalara gidip para kazanıp geri gelinmesini teşvik ederdim.
Sonuçta döviz kazanılan miktarların tekrar ülkeye dönmesi güzel olmaz mıydı?
Zaten şu veya bu şekilde korkarak ve pek de bilinmeyen platformlarda para kazanmaya çalışan kişi ve kurumlara yasal koruma sağlansa, daha güzel olmaz mıydı?
Sonuç olarak digital paralara yatırım yapmak kumar değil.

Mustafa

Demekki patron satışı bittikten sonra önü açılacak

Mert

Şu xxx kurtulmak XRP yatırımcısı için en hayırlı iş! Birde gitmiş XLM yi kurmuş şebekeye bak yaa…

Recep

Aynen kardeşim

Recep

Yazık günah ülkenin parası su gibi akıyor. Yurt dışına

Anonim

Aynı zaman da da geliyor bu işten çok para kazanılmasa bu kadar insan sisteme dahil olmaz

Mustafa Yelkenoğlu

Millet çoğunluğa uyarak bu hale geldi. Bu kafasını çalıştırmayan bu işe sürekli sayısal loto gibi ümit besleyenlerin akılsızlığı.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail