binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriCardanoElon Musk Ethereum, Cardano, Solano, Polkadot ve IOTA İle Neden İlgilenmediğini Açıkladı!

Elon Musk Ethereum, Cardano, Solano, Polkadot ve IOTA İle Neden İlgilenmediğini Açıkladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Elon Musk açıklamaları ile kripto para piyasalarına yön vermeye devam ediyor. Henüz adaptasyon sürecinde olan kripto paraların manipülasyona bu denli açık olması yatırımcıları rahatsız ederken uzmanlar ilerleyen süreçte dış etkenlere daha az bağımlı bir piyasa görebileceğimizi düşünüyor.

Musk’ın Dogecoin’e duyduğu ilgi de bu rahatsızlıkların başında geliyor. Musk’ın paylaşımları sonrası Dogecoin’den pek çok kişi para kazandı. Ancak Dogecoin’in zaman zaman marketin hacmini emmesi dengeleri alt üst ediyor. Paranın Dogecoin’e akmasıyla Bitcoin ve diğer altcoinlerdeki teknik görüntünün bozulması yatırımcıları çileden çıkarıyor.

Kendisini Doge’nin babası olarak gören Musk’ın bu hayranlığının altında çok büyük anlamlar aramamak gerekli. Musk önceki açıklamalarında Doge’ye olan hayranlığını köpekleri sevmesiyle ilişkilendirmişti.

Kısa süre önce Musk’ın Dogecoin ile ilgili paylaşımın altında bir takipçisi şu soruyu sordu:

“Ethereum 2.0, Cardano, Solana, Polkadot, IOTA ve diğerleri düşük ağ ücretleri ile birlikte ölçeklenmeye çalışıyor. Bunların yerine Doge’yi seçmenizin nedeni nedir?”

Musk bu soruya Dogecoin’e olan ilgisinin nedenlerini de ortaya koyan bir cevap verdi: “Dogecoin’in köpekleri ve mimleri var. Ancak diğerlerinin yok.”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

5 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

5 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Dkdkdnd

Engin

Doge style Musk. Pump it pump it

Sedat

Doge senn a ana ni ak sn

Anonim

Senin doge kaç gündür bir işe yaramıyor sen onu bunu bırak itlerine bak elllonnnnşş

Anonim

Aman ilgilenme gölge etme başka ihsan istemez

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail