binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBinance Komisyon Oranlarında Değişikliğe Gitti

Binance Komisyon Oranlarında Değişikliğe Gitti

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, geçtiğimiz günlerde birinci yılını geride bıraktı. Düşük komisyon oranları ile birçok kullanıcının tercihi olan borsa, ilk yılın ardından komisyon oranlarında değişiklik yapılacağını haberini yatırımcılarına duyurdu.

Binance, cüzdanında BNB bulunan kullanıcıların işlem ücretlerinde yüzde 50 indirim uyguluyordu. Yeni yapılan açıklamaya göre BNB’ye özel olan bu indirimler dört yıl boyunca uygulanmaya devam edecek fakat her yıl yarıya indirilecek. Bu oranlar 20 Temmuz’dan (Bugün) itibaren uygulanmaya başlanacak.

Komisyon Oranları Da Değişiyor

BNB indirimdeki değişikliğin yanı sıra, 21 Temmuzdan itibaren işlem ücretlerinden alınan komisyon oranları hacme göre şekillenecek. Yayınlanan tabloya göre yüksek işlem hacmine sahip kullanıcılar, piyasa alıcı emri için yüzde 0,04 piyasa yapıcı emri için ise 0,02 oranında komisyon ödeyecek.

İşlem hacmi en düşük kullanıcılar için ise (ayda 100 BTC’den az) bu oran yüzde 0,10 olarak karşımıza çıkıyor.

Örnek vermek gerekirse: 1000 $ değerinde bir alış veya satış işlemi yapıldığında her işlem için 1 $ komisyon ödenecek. Ancak komisyonu hesabınızdaki BNB’ler ile ödemek isterseniz bu oran 0.75 $ olacak.

Güncel Binance komisyonlarına bu adresten ulaşabilirsiniz: https://www.binance.com/tr/fee/schedule

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail