binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerGrayscale, Solana (SOL) Fonu Başlatıyor!

Grayscale, Solana (SOL) Fonu Başlatıyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2021 yılına damgasını vuran kripto paraların başında gelen Solana’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Forbes kısa süre önce yayınladığı bir raporda, sadece kendileri ile paylaşılan bir bilgiyi paylaştı. Buna göre, kurumsal yatırımcıların kripto para birimlerine açılan kapısı konumunda olan Grayscale, Solana Trust fonunu başlatmaya hazırlanıyor.

Grayscale’nin Solana fonu kurmasının nedenleri arasında, SOL’un 2021 yılındaki göz dolduran performansı ve FTX borsasının kurucusu Sam Bankman Fried tarafından desteklenmesinin etkili olduğu belirtildi.

Haberde Grayscale CEO’sunu Michael Sonnenshein’in Solana’ya ilişkin açıklamalarında da yer verildi.

Buna göre, “Birçok yatırımcının zihninde Solana’ya yatırım yapma isteği devam ediyor” diyen CEO şöyle devam etti:

“Bir anlamda, [Ethereum’dan] daha uygun maliyetli bir blok zinciri ve bugün ağda 500’den fazla merkezi olmayan uygulama ve yaklaşık 1,2 milyon aylık aktif kullanıcı görüyoruz. Bir nevi geri adım attığınızda ve bunun ne kadar çabuk hızlandığını gördüğünüzde, kesinlikle oldukça etkileyici.”

Sonnenshein, Solana fonu kurmalarının nedenleri arasında Solana ağının yakın ve uzun vadeli potansiyelinin etkili olduğunu da belirtti.

Grayscale’nin oluşturacağı fon aracılığıyla Solana’ya daha fazla kurumsal yatırımın gelmesi beklenirken, Grayscale’in kurucusu Barry Silbert’tan da haberi doğrulayan bir paylaşım geldi.

Haber saatimiz itibariyle SOL 215,3$’dan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail