binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinABD'li Kongre Üyesi, Maaşını Bitcoin İle Alabileceğini Açıkladı!

ABD’li Kongre Üyesi, Maaşını Bitcoin İle Alabileceğini Açıkladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Uzun bir süredir kripto para dostu olduğu bilinen Tom Emmer, maaşını Bitcoin (BTC) alan ilk ABD’li Kongre üyesi olmaya hazırlanıyor.

Popüler Bitcoin boğalarından biri olan Anthony Pompliano ile kısa bir süre önce bir podcast yayınlayan Tom Emmer, maaşının bir kısmını BTC ile alabileceğini açıkladı.

Pompliano, Kongre üyesine maaşının bir kısmını otomatik olarak BTC’ye çeviren bir hizmeti kullanıp kullanmayacağını sordu. Emmer, soruya şu şekilde cevap verdi: “Neden olmasın? Bence bundan fayda görürüm ve ayrıca diğer insanlar da böyle bir hamle yaptıklarında fayda göreceklerdir.”

“Önemli Olan, Bitcoin’i Ana Akım Haline Getirmektir”

Emmer ayrıca, maaşını BTC ile alma konusundaki motivasyonunun, Bitcoin’i daha fazla ana akım haline getirmek olduğunu belirtti: “Asıl olay kripto paraları ana akım haline getirmektir. Bu da maaşımızın bir kısmını BTC ile almak ile mümkün olabilir.”

Buna ek olarak, Kongre üyesi Emmer, kripto paraların, mevcut finansal sistemin evriminde doğal bir adım olduğuna inandığını aktardı. Emmer’a göre köklü finansal kurumlar da finansal sistem ile birlikte evrimleşmeyi seçebilir.

Aynı konuşmada Emmer, ABD’li finansal denetmen SEC’in BTC ETF’lerini reddetmesini de eleştirdi. Kongre üyesi, geçtiğimiz dönemde SEC ile ilgili bir Tweet atmış ve kurumun ETF kararının herhangi bir temeli olmadığını iddia etmişti.

Tom Emmer, uzun bir süredir kripto para destekçisi olmasıyla tanınıyor. Ünlü isim, 2018 yılında düzenlediği seçim kampanyasında da kripto paraları destekleyen yasa tasarılarını oylamaya sunma hedefi olduğunu açıklamıştı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail