binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSavaşta Bitcoin (BTC) Riskli Bir Varlık Mı? Ünlü CEO Yanıtladı!

Savaşta Bitcoin (BTC) Riskli Bir Varlık Mı? Ünlü CEO Yanıtladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri sürerken Bitcoin (BTC) çalkantılı fiyat hareketleri sürdürmeye devam ediyor.

Yüklü BTC alımlarıyla sık sık gündeme gelen MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ise BTC’nin kısıtlı sayıda oluşuyla riskten uzak bir varlık olduğuna inanıyor.

“Kıt sayıdaki varlıkların bir emtia veya menkul kıymete tercih edilir.” görüşünü savunan Saylor, Bitcoin’in muhtemelen dünyada bilinen tek kıtlık olduğunu ifade etti.

Altın ve gayrimenkul de dahil olmak üzere diğer her şeyin yeterli para ve zaman verildiğinde yeniden üretilebilir olduğunu belirten ünlü CEO, dijital jetonun “büyülü” olduğunu söyledi.

Bitcoin Fiyat Eylemi ve Analistlerin İnançları

Bitcoin fiyatı Ocak 2020’den bu yana %420’nin üzerinde kazanç sağladı. Ancak bir süredir belli bir yükseliş istikrarı yakalayabilmiş değil. Hisse senetleri ile güçlü bir korelasyona sahip olsa da birçok kişi Bitcoin’in enflasyona karşı bir hedge görevi üstlendiğini savunuyor.

Öte yandan Rusya-Ukrayna savaşında her iki taraf için de güçlü bir sığınak görevi gören BTC, şüphesiz çatışma ortamından en çok yararlanan varlık olabilir. Uzmanlar, söz konusu ortamın Bitcoin’in kullanıcılar arasında benimsenmesini artırabileceğine inanıyor. Zira şu an Bitcoin’in inanılmaz bir yükseliş yapması için gerekli olan her türlü “hikaye” mevcut.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail