binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinAnalist: "Bitcoin Fiyatında 37.500 Dolara Düşüş Olabilir"

Analist: “Bitcoin Fiyatında 37.500 Dolara Düşüş Olabilir”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Analist Filbfilb Bitcoin’in son günlerdeki performansını ve önümüzdeki dönemde yaşanabilecek hareketleri değerlendirdi. Bitcoin fiyatı durağan seyretmeye devam ederken son üç haftadır hafta içlerinde yükselmeler olmasına rağmen 43.000 doların üstüne çıkmayı başaramadı. Analist bu yüzden yukarı yönlü baskı yeteneğinin azaldığını belirtiyor.

Bununla birlikte analist, BTC fiyatının kritik hareket ortalamalarının, haftalık ve 3 günlük direncinin ve yıllık pivotunun altında olduğunu belirtti.

“Bitcoin Fiyatı İçin 37.000 Dolar Kritik Önem Taşıyor”

Belirsizlik ve korkunun hakim olmasıyla birlikte Bitcoin geleneksel piyasalara göre sıklıkla kötü bir performans göstermişti ancak 37.000 dolar civarında savunma yapıldığını gördük.

Bu seviye ayrıca son üç haftadır hafta sonları BTC fiyatının talep gördüğü bölgeydi ve bu bölgede kayıplar durduruldu.

Bitcoin fiyatına dair önemli seviyeleri gösteren analistin paylaştığı grafik.

BTC’nin son fiyat hareketi analiste göre kripto paranın haftalık kazançlarını geri kaybedip “hafta sonu fiyatların” döneceğine dair erken işaretler veriyor olabilir.

Filbfilb bununla birlikte Telegram kanalındaki takipçileriyle paylaştığı yazısında hafta sonunda 40.000 doların altına özellikle de 37.500 dolara doğru bir potansiyel düşüş gördüğünü söyledi. Bununla birlikte analist önümüzdeki dönem ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Büyük hamle önümüzdeki hafta geliyor. Biraz hareketlilik göreceğimizi düşünüyorum. Özellikle aşağı doğru bir dalgalanma görebiliriz. Dikkatli olmakta fayda var.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail