binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBlockchain.com, Bu Sene Halka Arza Gitmeyi Planlıyor!

Blockchain.com, Bu Sene Halka Arza Gitmeyi Planlıyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Önde gelen kripto para ve finansal hizmet şirketlerinden olan Blockchain.com, kesinlikle sektörün en eskileri arasında yer alıyor.

Kripto para sektörü çok fazla halka arz henüz görmedi ve birçok yatırımcı sadece Coinbase’i biliyor. Coinbase dışında başka şirketler de halka arz oldu ve görünüşe göre sırada Blockchain.com var.

Coinbase Sonrasında Blockchain.com da Harekete Geçti

Bloomberg tarafından bugün aktarılan bir bilgiye göre, Blockchain.com çok yakında halka arz olabilir.

Blockchain.com‘un CFO’su Macrina Kgil, geçtiğimiz Ağustos ayında yaptığı açıklamada 2022 veya 2023 başlarında şirketin IPO yapabileceğini vurguladı.

2011 yılında kurulan ve 14 milyar dolarlık değerlemeye kadar ulaşan Blockchain.com, geçtiğimiz Miami konferansında ise NFT’ler için bir alım satım piyasası oluşturacağını vurgulamıştı. Şirketin 37 milyondan fazla kullanıcısı var.

Coinbase, Borsaları Harekete Geçirdi

CEO Peter Smith konu hakkında yaptığı açıklamada kripto para sektörünün her geçen gün daha da kalabalık ve rekabetçi bir hal almaya başladığını ifade etti.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Coinbase’in izinden giden Blockchain.com‘un halka arz olması bu açıklamalara göre resmen kesin.

Geçtiğimiz Nisan ayında halka arz olan Coinbase.com, bunun devamın ise Gemini ve Kraken gibi borsalara da ilham verdi.

Coinbase’İn halka arz sonrası önce bir patlama sonra ise bir hisse düşüşü yaşadığı biliniyor. Coinbase’in hisse senedi COIN, yılın başından beri e %42 düşüş yaşadı ve BTC’nin çok altında kaldı.

İlgili Haber  Son Dakika: Bitcoin Borsası Coinbase Halka Arz İçin SEC'e Başvurdu
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail