binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerÇekim İşlemlerini Durduran CoinFLEX, Olayların Sorumlusu Olan Yatırımcıyı Açıkladı!

Çekim İşlemlerini Durduran CoinFLEX, Olayların Sorumlusu Olan Yatırımcıyı Açıkladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

CoinFLEX CEO’su Mark Lamb bugün yatırımcı Roger Ver’i, USDC olarak 47 milyon dolar değerinde bir kredi sözleşmesinde temerrüde düşmekle suçladı.

Lamb Twitter’da yaptığı açıklamada, sözleşmenin Ver’in “herhangi bir negatif öz sermayeyi garanti etmesini” gerektirdiğini ve kendisine temerrüt bildiriminde bulunulduğunu söyledi.

Roger Ver de CoinFLEX’in Kendisine Borçlu Olduğunu İddia Ediyor

Görünüşe göre bu suçlamalara yanıt veren Ver, Twitter’da bir kredide temerrüde düştüğüne dair söylentilerin yanlış olduğunu yazdı. Ver’e göre CoinFLEX’in kendisine borcu var:

“Bu karşı taraf bana önemli miktarda para borçlu ve şu anda fonlarımın iadesini istiyorum.”

Geçen hafta CoinFLEX, piyasa koşullarını ve “bir karşı tarafla ilgili devam eden belirsizliği” gerekçe göstererek kullanıcılardan gelen tüm para çekme taleplerini durdurmuştu.

Şirket rvUSD İsimli Bir Kripto Para Çıkarmıştı

Pazartesi günü şirket, Recovery Value USD (rvUSD) adında yeni bir kripto para piyasaya sürdüğünü duyurdu. Bu token ilginç bir şekilde Roger Ver’in isminin ilk harfleriyle bağlantılı gözüküyor. Başlangıç olarak 47 milyon dolar değerinde token piyasaya sürüldü, bu da Lamb’in Ver’in borçlu olduğunu iddia ettiği miktarla aynı.

İlgili Haber  CoinFLEX, 47 Milyon Dolarlık Kayıplarını Gidermek İçin Yeni Planını Açıkladı

Twitter’da konuşan Lamb, CoinFLEX’in Ver’e karşı herhangi bir borcu olduğunu da reddederek ilk suçlamasını tekrarladı.

Lamb, “Borcun kendisiyle ilgili olduğunu inkar ediyor ve bu nedenle kamuoyuna, borcun %100 onun hesabıyla ilgili olduğunu açıklama ihtiyacı hissettik” dedi. “Roger Ver’in sorumluluklarından ve yükümlülüklerinden kaçmak için bu tür taktiklere başvurması talihsiz bir durum.” diye ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail