binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinPiyasadaki Yükseliş ile Beraber Terra (LUNA) Yine Trend Oldu: İşte Diğer İlgi...

Piyasadaki Yükseliş ile Beraber Terra (LUNA) Yine Trend Oldu: İşte Diğer İlgi Gören Altcoinler

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para ve altcoin piyasasındaki atmosfer giderek kötümserlikten uzaklaşıp toplam piyasa değerleri 1 trilyon dolarlık dönüm noktasına ulaşırken, altcoinler de son dönemdeki piyasa çöküşüyle ilişkilendirilen iki coin öncülüğünde büyüme kaydediyor.

CoinMarketCap Üzerinde En Çok Aratılan Üç Altcoin Arasında LUNA ve LUNC Yer Aldı

Terra 2.0 olarak da bilinen Terra (LUNA) ve platformun eski zinciri Terra Classic (LUNC), kripto yatırımcıları arasında bu yazının yazıldığı anlarda sırasıyla %13.43 ve %4.27 artışla dikkat çekti.

Terra LUNA’ya olan ilgi, CoinMarketCap verilerine göre tokenin 19 Temmuz itibariyle tüm kripto para birimleri arasında platformda en çok aranan token olduğunu, LUNC’un ise en çok aranan üçüncü token olduğunu gösteriyor.

CoinMarketCap üzerinde en fazla aratılan kripto paraları gösteren tablo.

İkinci sırada yer alan Polygon (MATIC) ise kısa bir süre önce bilindiği üzere Disney’in 2022 Accelerator programına katılmak üzere seçildikten sonra kripto para yatırımcıları tarafından ilgi görmüştü.

Disney anlaşmasıyla ilginin arttığı görülen varlık, son 30 günde %163.03 yükselirken hem günlük hem de haftalık grafiklerde çift haneli rakamlara ulaştı.

Çöküşe Rağmen Terra Ekosistemine Olan İlgi Yüksek Olmaya Devam Ediyor

Mayıs ayı başında Terra (LUNA) ekosisteminin algoritmik stablecoini olan UST’nin çöküşüyle birlikte yatırımcılar arasında bu altcoine ve ekibine bir öfke oluşmuştu. Buna rağmen bazı yatırımcılar görünüşe göre bu kripto para olan ilgisini yüksek tutmaya devam ediyor.

İlginç bir şekilde, LUNA ekosisteminin hem yeni altcoini LUNA ve hem de eski altcoini LUNC yatırımcıların CoinMarketCap üzerinde en fazla arattığı kripto paralardan oldular.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail