binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBasın BülteniKuCoin 5. Yılını Kutluyor: Bu Ödülleri Kaçırmayın!

KuCoin 5. Yılını Kutluyor: Bu Ödülleri Kaçırmayın!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsaları denince akla gelen ilk konu “güven” oluyor. Birçok yatırımcı güvenilecek borsa ararken önem verdiği konuların başında şüphesiz borsanın uzun yıllardır aktif olması geliyor.

Bu bağlamda henüz genç bir yapıya sahip olan kripto para piyasaları içeriside KuCoin, 5 senelik deneyimi ile bünyesinde 700’den fazla coin ve 1200 işlem çifti bulundurarak kripto para borsaları arasında öne çıkıyor. Coinmarketcap’e göre en büyük 5 kripto para borsasından biri olan KuCoin, The Ascent ve Forbes tarafından da “Meraklıları İçin En İyi Kripto Uygulaması” ve 2022’nin en iyi kripto borsalarından biri olarak gösterildi.

Bugünlerde 5. yılını kutlayan KuCoin, bir dizi etkinlikle mutluluğunu kullanıcıları ile paylaşmayı planlıyor.

KuCoin, 700’den fazla coini listeledi. Bu coinlerin tüm detaylarını fiyat sayfasında öğrenebilir ve kendi analizinizi yapabilirsiniz. Örneğin, SOL Fiyat sayfasına giderek Solana coin hakkında tüm bilgilere erişebilir, aklına gelen tüm soruların cevaplarını bulabilirsin. Araştırmanı tamamladıktan sonra SOLUSDT sayfasına giderek işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

5. Yıl Özel Etkinlikleri – 1 Milyon Dolarlık Ödül Havuzu!

5. yılını kutlayan köklü kripto para borsası KuCoin’in kampanyaları arasında; alım satım etkinlikleri, sınırlı sayıdaki NFT hediyeleri, komisyon indirimli BTC,ETH,KCS alım satımı gibi birçok avantaj sunuluyor.

Global kripto para borsasının etkinlikleri arasında “Mystery Boxes” da ödülleriyle oldukça dikkat çekiyor. Etkinlik, katılımcılara nadirlik seviyesi yüksek kutulardan birine sahip olma ve Windvane Launchpad’de White List’e alınma şansı veriyor. Kullanıcılar sahip oldukları her NFT ile şanslarını artırabiliyor.

Etkinliklerden bir diğeri olan “My Crypto Story” ise 20.000 bin dolarlık bir ödül havuzu sunuyor. 11 Ekim’e kadar devam edecek olan etkinlikte katılımcılar, kripto hakkındaki hikayelerini yazıyor. Sosyal medya üzerinden paylaşılacak olan bu hikayelerden dikkat çekici olarak seçilenlere ödül dağıtımı yapılacak. En beğenilen hikaye 2.000 dolarlık ödülün sahibi olacak. Etkinliğe herhangi bir şart aranmaksızın herkes katılabilecek. (Hikayeler sadece İngilizce olarak yazılmalıdır.)

Son olarak, KuCoin Community Chain (KCC), KuCoin Wallet ve Windvane ile birlikte ilk büyük Web3 etkinliği olan KCC Beowulf’u düzenleyecek. KCC Beowulf, KuCoin’in 5. yıldönümünde resmi olarak piyasaya sürülecek. KCC Beowulf, merkeziyetsiz borsalar (DEX), borç verme protokolleri, cüzdanlar, zincirler arası köprüler ve Web 3.0 protokolleri dahil olmak üzere KCC’de dağıtılan 20’den fazla projeyle 7 haftalık bir etkileşim etkinliği olacak.

Etkinlikler ile ilgili tüm detaylar için bu linke tıklayabilirsiniz: KuCoin 5. Yıl Etkinlik

İlgili Haber  KuCoin Nedir? KuCoin Güvenilir mi?
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail