binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDev Kripto Paradaki Kötü Gidişat Devam Ediyor: İlk 100'ün Dışında Kaldı!

Dev Kripto Paradaki Kötü Gidişat Devam Ediyor: İlk 100’ün Dışında Kaldı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Terra (LUNA), herhangi bir artış gösterememesinin ardından piyasa değerine göre ilk 100 kripto para biriminin dışında kaldı.

Kripto Para Terra (LUNA) Fiyatı Yükselemediği İçin İlk 100’ün Dışına İtildi

LUNA fiyatındaki artış Eylül ayında LUNC‘un %1.2’lik vergi yakma planından kaynaklanan spekülatif bir rallinin ardından durdu. İlerleyen günlerde yatırımcıların kâr elde etmesiyle durum tersine döndü.

Fiyat düşüşünün ardından, LUNA Haziran ayındaki aralığına geri döndü ve çok az hareket gösterdi.

LUNA, Terra Blockchain’in ikinci versiyonunun yerel tokenıdır. Terra’nın Mayıs ayında 60 milyar dolar değer kaybetmesinin ardından yeniden canlanmıştı.

Blockchain’i geliştiren şirket Terraform Labs ve kurucusu Do Kwon hakkında açılan dolandırıcılık soruşturmaları çöküşü takip etti.

Güney Koreli savcılar geçtiğimiz günlerde bir TFL cüzdanı tarafından KuCoin ve OKX borsalarından 3.313 Bitcoin taşındığını tespit ettiler.

İddiaya göre Kwon, tutuklama emri çıkarıldıktan kısa bir süre sonra Terra’nın arkasındaki kar amacı gütmeyen Luna Foundation Guard için yeni bir cüzdan oluşturdu. Ancak Do Kwon bu iddiaları reddetti.

İlgili Haber  Terra (LUNA) Skandalında Şirket Yetkilileri Davayla İlgili Açıklama Yaptı!

Çöküşten aylar sonra Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Terra’nın LUNA tokenini desteklemek için piyasayı manipüle etmeye çalıştığını iddia etti.

Buterin, Terra ekibinin elindeki büyük Bitcoin rezervleriyle ne yaptığını kimsenin bilmediğini ifade etti.

Yeni Terra Blockchain’i şimdiye kadar herhangi bir olumlu gelişme göstermediği için yatırımcıları kendi ekosistemine çekmekte zorlanıyor.

Do Kwon’un yasal sıkıntıları da ekosistemi etkilemeye devam ediyor. Buna ek olarak, olumlu bir gelişme gerçekleşmediği sürece fiyat kötü performansını sürdürebilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail