binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinOptimism Hacmindeki Şüpheli Artış Uzmanların Dikkatini Çekti!

Optimism Hacmindeki Şüpheli Artış Uzmanların Dikkatini Çekti!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum’un ölçekleme problemlerine çözüm bulmak için geliştirilen Optimism (OP) blokchaininde son günlerde gerçekleşen işlem hacimleri dikkat çekiyor.

On-chain analitik firması Santiment, Twitter’dan paylaştığı grafikler ile durumu gözler önüne serdi. Santiment’in paylaşımının ardından kripto topluluğu “Optimism için yakın zamanda bir gelişme mi olacak?” sorusunu tartışmaya başladı.

“Geçtiğimiz günlerde Optimism üzerinde muazzam bir hacim artışı yaşandı. Son araştırmamızda aktif adres sayısındaki değişim, hacim ve diğer göstergeleri inceledik.”

Zincir üstü analitik firmasının paylaştığı ilk grafiğe göre projenin yerel tokeni OP 12 Aralık’ta yerel zirve noktasına ulaştığında hacim resmen roketlendi.

Grafiğe göre OP işlem hacmi 9-13 Aralık tarihleri arasında %9.900 artarak ortalama 1 milyar dolara yükseldi. Bu dönemde Optimism, Bitcoin karşısında tarihsel olarak en yüksek değere ulaştı.

Optimism işlemi yapan aktif cüzdan sayısı ise işlem hacminin aksine istikrarlı bir artış sergiledi.

Ağdaki son 24 saat içinde aktif olan cüzdan sayısı günümüz itibariyle yaklaşık 40 bine ulaştı. Cüzdan sayısındaki düzenli artışa rağmen işlem hacminin bir anda uçuşa geçmesi tartışmaları tetikledi.

Kripto para uzmanları bu durumun sahte hacim veya dev bir likidite madenciliği işlemi yüzünden oluşmuş olabileceğini düşünüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail