binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin2017 Yılında Evi Arabayı Sattı Bitcoin Aldı, Şimdi Yine Bitcoin Alıyor

2017 Yılında Evi Arabayı Sattı Bitcoin Aldı, Şimdi Yine Bitcoin Alıyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Hollanda’da yaşayan Taihuttu ailesi 2017 yılı boğası öncesi, karlı işletmelerini, 2500 m2 lik evlerini ve kalan tüm mal varlıklarını satarak BTC almaya karar verdi. O dönem birçok kişinin delilik olduğunu düşündüğü bu olay basında geniş yankı bulmuştu. Taihuttu ailesi Bitcoin ailesi olarak anılmaya başladı.

O dönem, bu radikal kararı hayatlarını değiştirmek için aldıklarını açıklayan baba Didi Taihuttu, yeniden CNBC’ye konuştu.

Her şeylerini sattıktan sonra göçebe bir yaşam tarzı benimseyen aile, yılda yaklaşık 40 ülkeyi ziyaret ediyor. Kişisel eşyaları dışında herhangi bir şeye sahip olmak gibi bir amaç taşımayan aile, hayatlarından memnun görünüyor.

Tüm malvarlığını BTC ile takasa eden Taihuttu, yaklaşık 900$’dan işlem görürken Bitcoin’e giriş yaptı. 2017 yılında Bitcoin’deki devasa yükseliş ve sonrasında meydana gelen 3000$’a kadar geri çekilmelerde aile umudu kaybetmedi ve diplerden alabildiği kadar BTC almaya devam etti. Şimdilerde kripto uzmanı olan Taihuttu, şuan ki ATH yolcuğunun bir balon olmadığını, kurumsal yatırımcıların sektöre ilgileri nedeniyle ileride Bitcoin arzında ciddi sıkıntılar yaşanacağını bununda fiyatı yükselteceğini öngörüyor. Taihuttu’nun, 2022 Bitcoin hedefi ise 200.000$.

Zamanda yolculuk imkanı olsa, o tarihlere geri dönseniz eminiz sizde tüm malvarlığınızla Bitcoin alırdınız. Ancak Taihuttu ailesi bugünleri görmeden bu kararı verdi. Bundan bir 10 yıl sonra “2020 yılında her şeyini sattı Bitcoin aldı şimdi çok zengin” haberleri görebilecek miyiz bunu bilmiyoruz. Ancak biz yine de akıllı yatırım stratejileri belirlemenizi tavsiye ediyoruz. Evi, arabayı satıp veya kredi çekip Bitcoin almanızı  tavsiye etmiyoruz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail