binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin2017 Zirvesini Bilmişti! Bitcoin'de (BTC) Yeni Zirveyi Açıkladı!

2017 Zirvesini Bilmişti! Bitcoin’de (BTC) Yeni Zirveyi Açıkladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin tüm indikatörleri ve teknik analizcileri şaşırtarak yükselmeye devam ediyor. 2017’de yaşanan çöküşün korkusuyla, trene binemeyen birçok yatırımcı düzeltme gelse de biz de trene binsek diye adeta dua ediyor. Akıllarda tek soru kısa vadeli zirve neresi olacak?

2017 yılında Bitcoin’de büyük çöküş yaşanmadan önce, parabolik zirve tahmini doğru çıkan Peter Brandt, Bitcoin’in şimdiki durumunu değerlendirdi.

Brandt’e göre, BTC şuanda yeni bir parabolik ilerlemenin ortasında. 30.000$ seviyelerinden kaldığı ve yukarı yönlü patlama yaşamaya devam ettiği sürece, kısa vadede potansiyel olarak %50 oranında bir yükselme gösterebileceğini düşünüyor. Bu da yaklaşık 45.000$ seviyelerine denk geliyor.

Kaynak: Peter Brandt

“Tam burada, 2020’nin başlangıcı itibariyle  Bitcoin’in geniş simetrik bir üçgen oluşturduğu çok açıktı. Mart ayında yaşanan bu büyük kırılma beni biraz kandırdı. Bu biraz kafaları karıştırdı ama hızlıca bu büyük simetrik üçgeni grafikte tutup oluşturmaya devam ettik. “

Kaynak: Peter Brandt

“Ağustos’ta o üçgenden çıktık, Eylül’de tekrar test ettik ve gerisi tarih oldu. Bu üçgenin yüksekliğini ölçüp bu orta noktadan yukarıya doğru yansıtırsak, Bitcoin’de yaklaşık 45.000 dolarlık bir hedef elde ederiz. “

Kaynak: Peter Brandt

Bitcoin’de daha uzun vadeli beklentilerini de aktaran analist, 2021 yılı sonu için şunları söyledi.

“Şimdi üçüncü parabolik ilerlemedeyiz. Bu ilerlemenin eğimi, Bitcoin’in parabolik ilerlemenin bozulabileceği alana bile girmeden önce, gidecek çok çok uzun bir mesafe olduğunu gösteriyor. Muhtemelen 100.000 $ civarında bir yerde diyebilirim.”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail