binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz2018 Dijital Para Tahminleri

2018 Dijital Para Tahminleri

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2018 Dijital Para Tahminleri

Bitcoin ve diğer dijital para birimleri 1,5 aydır büyük düşüşler yaşadı. Birçok yatırımcı piyasaların düzelmesini bekliyor. Geçen sene kripto para uzmanları ve danışmanlarının beklentisi büyük bir artış olacak yönündeydi. Şimdi sizler için 2018 yılında kripto paraların geleceği hakkında tahminde bulunan uzmanların yorumlarını paylaşacağız.

Wall Street Kurdu ‘’Jordan Belfort’’

Jordan Belfort, Patrick Bet-David ile gerçekleştirdiği son röportajında, Bitcoin’in bir balon ya da aldatmaca olmadığını söyledi. Röportajının devamında ise Wall Street yatırımcılarının, merkezsiz bir yapıya sahip olan dijital para birimlerini çok kolay bir şekilde manipüle edebileceklerini belirtti. Ayrıca Belfort, Bitcoin’in geçen sene yaklaşık 20 bin dolarlara kadar yükseldiğini ve bu sene bu rakamı da aşarak 50 bin dolara kadar yükseleceğini iddia etti. Fakat bu artıştan sonra yine büyük bir düşüş yaşanabilir dedi.

Tom Lee: ‘’Bitcoin rüyası sona ermedi’’

Yatırım şirketi sahibi Fundstart’tan Tom Lee, geçen günlerde paylaştığı raporda, Bitcoin’in şu an çok büyük bir mücadele içerisinde olduğunu belirtti. Ayrıca raporunda Bitcoin’in 2018 ortalarında 20 bin dolar, yıl sonunda ise 25 bin dolara yükseleceğine inandığını belirtiyor.

Raporunun başında Lee, ‘’Çok korkunç haftalar yaşadık ancak dijital para birimlerinin temelinde yatan hikaye değişmesi.’’ dedi. Lee açıklamalarına devam ederken şunları da belirtti. ‘’Geçmişte yaşanan satışları incelediğimiz zaman, hemen hemen 3 ay içerisinde satışlarda yüzde 150’lik bir artış yaşanmış. Ekstradan zararlar olabilir ama uzun ve orta vadede kazanc garantidir”.

ABD’li Dev Bankadan Dijital Para Tahmini

Geçtiğimiz günlerde ABD’nin en büyük finans kuruluşlarından JP Morgan, kripto paraların değişik formlarda ve şekillerde hayatımızda kalmaya devam edeceğini, tamamen ortadan kalkmasının mümkün olmadığını ifade etti.

John McAfee : Bitcoin’in Değeri 2020 Yılında 1 Milyon Dolar Olacak!

Kripto para piyasası hakkında sık sık yorumlar yapan John McAfee, şüphesiz bir çok kişi için bu piyasada sözü dinlenen bir isim haline geldi. Geçtiğimiz aylarda 2020 yılı için bitcoinin hedefini 500 bin dolar olarak söyleyen McAfee, 2 Şubat’ta düzenlenen bir zirvede bu hedefini iki katına çıkararak tam 1 milyon dolar seviyelerinden bahsetti. Bu açıklamalarının arından kendisiyle dalga geçen uzman ve akademisyenlere; “2020 yılına geldiğimizde hepsi diplomalarını yemeye başlayacaklar” dedi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail