binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2019 Yılı Kripto Para Tahminleri

2019 Yılı Kripto Para Tahminleri

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2018 sonunda kripto para birimleri için korkunç oldu. Ayı piyasası, Bitcoin için %80’in üzerinde ve çoğu farklı kripto paralar için %90’ın üzerinde bir düşüş görmüştü.

Bunu akılda tutarak, bugün bir soru var – 2019 için ne bekleyebiliriz?

Bu Yıl İçin En Önemli 5 Kripto Para Tahmini

1. İlk 6 Ay Kripto Paralar Yükselmeyecek

Kripto para birimleri hakkında iddialar, ilk 6 ay boyunca yükselmeyecek olduğu yönünde idi. Bitcoin’i ilk 6 ay içerisinde yükselmeyecek olduğu iddia edildi. Bazı kripto para analistlerine göre ilk 6 ay boyunca kripto para birimleri asla yükselmeyecek ve kripto para birimlerinin toplam genel piyasa hacminin ilk 6 ay boyunca düşecek olduğu iddia edilmişti.

3 ay kadar bir süreye yakın süre oldu ve kripto para birimlerinden henüz bir yükseliş hamlesi yaşanmadı. 4.000 dolar direncini bile kıramayan Bitcoin, 2 kez direnci kırmaya çalışmasına rağmen bunu asla yapamadı ve sadece hüsran ve güven sorunları ile son bulan bir fiyat artışı ve düşüşü yaşadı. Yatırımcıların sadece kaybetmesi ile son bulan süreçlerde Bitcoin, sadece piyasayı kontrol eden yatırımcılara ve sadece kripto para borsalarına kazandırdı, gelir düzeyi ve yatırımı yüksek olmayan sıradan yatırımcılar ise bu süreçte asla para kazanamadı, aksine kayda değer düşüşler yaşadılar.

2. Bazı Kripto Paralar, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyelerini Görecek

Bazı kripto para analistleri 2018 yılından sonra kripto para fiyatlarının en yüksek seviyesini görecek olduğunu iddia ettiler. Henüz 10 ay kadar süre bulunan 2019’da kripto para birimlerinin bu iddialarda belirtildiği üzere en yüksek seviyeyi görüp görmeyecek olduklarını ise zaman gösterecek.

3. Düzenleyiciler Bazı ICO Yatırımcılarını Hedef Alacak

İddia, SEC, ve bazı ülkelerdeki yerel yetkililer ile hükümet kurumlarının ICO’lar ve ICO yatırımcılarını hedef aldığın yönündedir. Henüz ICO projelerine yönelik büyük çaplı yasaklar uygulanmadı ancak kripto para sahipleri bu yıl bitmeden ICO’lara karşı bazı yasakların sayısının artması ve ICO yatırımcılarının yasaklarla karşı karşıya kalabilecek olduğunu düşünüyorlar. ICO yatırımcıları, Çin ve Güney Kore ile ABD’de uygulana bazı yasaklar ve yasal kararlar karşısında yatırım yapmaktan çekinirlerken, bazı ICO yatırımcıları ise bu yıl sonuna kadar yasakların sayısında çok büyük artış olacağını düşünmüyor.

4. Ethereum Rekor Kıracak Ve 1. Sıraya Yerleşecek

Ethereum’un bunu mümkün olan en kısa sürede uygulayacağı iddia edilirken, Ethereum’un 3. sıraya kadar 2 kez gerilediği 2019’da, 2. çok tercih edilen ve piyasa hacmi en büyük 2. kripto para birimi olan Ethereum hakkında beklentileri bu yıl sonuna kadar 2. sıradan 1. sıraya piyasa hacminin ve piyasa fiyatının yükseliş görmeyecek olduğu yönünde.

5. Madenciler Rekor Kayıp Yaşayacaklar

Doğruluğu bir kez daha kanıtlanan bu iddia gerçek oldu. Kripto para madencileri 2018 yılında yaşanan düşüşlerden itibaren madencilikten kazandıkları gelirlerin çok fazla düşmesi, buna bağlı olarak milyonlarca dolar değerinde tesislerin tek tek kapanmaya başlaması sonrasında kripto para madenciliğinde kayıplar rekor kırdı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail