binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBlockchain2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Maçında Blockchain Tabanlı Bilet Uygulaması

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Maçında Blockchain Tabanlı Bilet Uygulaması

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Hollanda Futbol Federasyonu KNVB, hem kara borsa satışlarını engellemek hem de sahte bilet sorununun önüne geçmek için farklı ve yeni bir yöntem denedi ve dün oynanan Hollanda-Estonya 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçında izleyicilerin stada Blockchain tabanlı bilet aracılığı ile girmesini sağladı. Uygulama son derece başarılı geçti.

Sistem Farklı Takımlar Tarafından da Kullanılacak

Blockchain tabanlı bilet uygulamasını önümüzdeki aylarda farklı takımların ve kurumların da kullanması bekleniyor.

Blockchain Uygulaması Mağduriyetlere Son Verebilir

Bilindiği gibi birçok maçın bileti kara borsaya düşüyor ve aynı biletler tekrar tekrar satılabiliyor. Bu da sporseverlerin ciddi mağduriyetler yaşamasına neden olabiliyor. Blockchain bilet uygulamasının bu tür sıkıntıları da önleyeceği aşikar.

“Change the Game Challenge” İsimli Deneme Uygulaması

KNVB ve AFC Ajax’ın Amsterdam Arena’da dün oynanan müsabaka için müştereken başlattığı “Change the Game Challenge” isimli deneme uygulaması üzerinden bu tür yenilikçi denemeler yapacakları belirtiliyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail