binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizEn İddialı 2020 Bitcoin Fiyatı Ve 2020 BTC Beklentisi Neler?

En İddialı 2020 Bitcoin Fiyatı Ve 2020 BTC Beklentisi Neler?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto paraların 2020 yılında nelerle karşı karşıya kalacağı yatırımcıları endişeye sürüklüyor. Bazı yatırımcılar 2020 yılı beklentilerinin iyi olmadığından dem vururken bazıları ise beklentilerinin oldukça yüksek olduğunu ifade ediyorlar. Bitcoin’in yükselmesinde en büyük sebeplerden bir tanesi olan yatırımcıların 2020’den beklentileri yine kripto para piyasasının belirleyici unsurlarından bir tanesi olacak.

“Bitcoin fiyatı 2020 yılında ne kadar olacak?” sorusuna bugün için net olarak hiçbir kripto para yatırımcısı veya uzman isim yanıt veremezken bazı iddialar yok değil. Kripto para analistlerinden Crypto Dog 2020 yılının daha iyi olabileceğini belirtirken Tom Lee gibi isimler ise geçtiğimiz yıllarda gerçekleşmeyen çok iddialı tahminlerinden hemen sonra net rakamlar vermemeye başladı.

Tom Lee 2018 yılı için çok iddialı bir tahmin ortaya atmış ve bu olmayınca yatırımcı camiadan büyük bir tepki çekmişti. Varlıklı birçok yatırımcı 2020 yılında Bitcoin’e yatırım yapmaya devam edebileceğinden söz ederken analistleri dinlemeye devam edeceklerin oranı ise bu yıl verilen tahminlerden dolayı 2020 yılında daha az kişinin analistleri takip etmesine sebep olabilir.

Maximalist olan analistler 2020 yılı fiyat tahmini için 60 bin dolarlı rakamlardan bahsederken kötümser analistler ise fiyatın 5000 dolara kadar düşebileceği ve bundan yükseleceğini savunuyor. Ancak genel görüş orta ve uzun vadede yükseliş yaşanacağı yönünde.

İlgili Haber  Ünlü Türk Analistten Bitcoin Fiyat Öngörüsü

Bitcoin 2020 fiyatı konusunda soru İşaretleri var

2020’den Bitcoin konusunda iyi veya kötü bir beklenti içerisine girmemek gerekiyor. Yine kripto para birimi sahiplerinin 2020 ile ilgili beklentilerinin ne kadar fazla olduğu yapmış oldukları yatırımlara göre de değişebiliyor. Bazı uzun vadeli planı olan Bitcoin yatırımcıları 2020’den beklentilerinin çok fazla olmadığını ifade ederken bazıları ise kısa vadeli olarak yatırım yapıp beklentilerinin son derece fazla olduğunu belirtiyor.

Bitcoin güncel fiyatı 7.200 dolardan düşük bir fiyatla kendisine alıcılar ararken, bazı yatırımcılar ise bu fiyat seviyesinin dip fiyat olmadığını düşünüyor ve bir süre sonra kısa ve uzun vadeli yatırım yapmanın doğru olabileceğini belirtiyorlar.

Uzun vadeli olarak 10.000 dolar 1 yıl içerisinde neredeyse kesin görülse de kısa vadeli olarak ise oldukça büyük bir düşüş riski olduğundan söz etmek mümkün.

Orta vadeli Bitcoin fiyatının ise 2020 yılının Haziran ayına kadar 8.000 doları geçmesi konusunda hemfikir olan analistlerin büyük kısmı 2020 Aralık’ta 10.000 dolardan yüksek bir piyasa yükselişi olacağını ve 20 bin dolar büyük rekorunun 2020 yılında kırılabileceğini düşünüyorlar.

2020’de kripto paraları etkileyecek ve gerçekleşmesi öngörülen olayları sizin için maddeledik:

İlgili Haber  2020 Yılında Bitcoin ve Kripto Paraları Neler Bekliyor?

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail