binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz2020 Yılı Ripple (XRP) İçin Yeni Bir Boğa Döneminin Habercisi Olabilir mi?

2020 Yılı Ripple (XRP) İçin Yeni Bir Boğa Döneminin Habercisi Olabilir mi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bilindiği gibi bu sene adından sıkça olumsuz şekilde bahsettiren ve yatırımcılarını üzen kripto para sektörünün 3. dev ismi Ripple’ın XRP’si beklediği yükselişi bir türlü yakalayamadı.

Bazı analistlere göre 2020 yılı XRP’nin boğa yılı olacak. Daha önceki boğa döneminde 3 dolara çıkan XRP ne yazık ki istikrarlı davranamamış 0,20 dolar seviyelerini görmüştü. Bir analistin belirttiğine göre 2020 yılı XRP için yeni bir boğa dönemi anlamına geliyor.

Analiste göre XRP’nin doğal döngüsü 1 yıla kadar uzayabilen boğa döneminden sonra 2 yıllık ayı dönemi ve akabinde yine bir boğa dönemi gelmesini gerektiriyor. Buna göre sırada 2020’deki boğa döngüsü var. Beklenen yükselişin XRP yatırımcılarının yüzünü güldürmesi bekleniyor. Öyle ki öngörülen olursa yeni boğa döneminde XRP 28 dolara çıkacak.

XRP İle İlgili Zıt Görüşler Var

Kimi analistler yeni boğa döneminde kripto para sektörün 3. dev ismi XRP’nin 28 dolar seviyesini görmesini beklerken bazı analistler de 0,03 dolar seviyelerini öngörüyor.

İlgili Haber  Ünlü Analistten Korkutan Ripple (XRP) İddiası: "Fiyat Sıfırlanacak!"

XRP’nin geleceği hakkında öngörüde bulunmak gittikçe zorlaşırken kripto paranın kötü kaderini yenememesinin sebebi birçoklarına göre XRP’nin tatmin edici bir güncelleme veya yenileme haberiyle gündeme gelmemesi ve Ripple‘ın yaptığı toplu satışlar olarak görülüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail