binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz2022 Kritik Bitcoin (BTC) Tahmini, Sessizliğini Koruyan İsimden Geldi!

2022 Kritik Bitcoin (BTC) Tahmini, Sessizliğini Koruyan İsimden Geldi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasasının tamamı 2021 yılında büyük bir kitlesel kabul ile karşı karşıya kaldı.

Bireysel yatırımcıların domine ettiği kripto para sektörü hala böyle olsa da 2021 yılında neredeyse daha önce hiç olmadığı kadar çok kurumsal yatırımcı bu akıma katıldı.

Bankalar, kurumlar, kurumsal fonlar ve risk sermayeleri derken ülkeler bile Bitcoin (BTC) yatırımı yapmaya başladı.

Ancak bütün bunlar yaşanırken lider kripto para biriminin 69.000 dolardan öteye gidememesi ve 100.000 dolar desteğini test edememesi bazı analistleri yanılttı.

İlgili Haber  PlanB Bitcoin İçin En Kötü Senaryosunu Açıkladı! "Aralık 135.000$"

Birçok analist en azından yeni boğa sezonu gelene kadar 100.000 doların erişilemeyecek bir hedef olacağını düşünmeye başladı.

S2F modelinin kurucusu olan PlanB bile 100.000 dolarlık tahmininde yanıldığını ve 2021 bitmeden bunun görülmeyeceğini ifade etti.

Ancak görünüşe göre bu BTC fiyat tahmininde bir revize yaşanmış olabilir.

PlanB, 100.000 Dolardan Emin

On-chain analisti PlanB, 100.000 dolar tahmininin geri döndüğünü belirtti.

Analist, Kasım ve Aralık aylarındaki taban fiyatların görülmediğini ve bunun mevcut piyasa şartlarından kaynaklandığını vurguladıktan sonra, bütün S2F modelinin ise geçersiz kalmadığını hatırlattı.

Analist, “bu döngü içerisinde” 100.000 doların görüleceğini belirterek aslında yükselişin 2022’de de devam edeceğinin altını çizdi.

Ünlü isme göre modelin devam etmesi için ise BTC’nin 51.000 dolar seviyelerinde kalması gerekiyor ve BTC bu seviyeleri korudukça beklenen rekor gelebilir.

Daha önce 20.000 dolardan 40.000 dolara çok kısa bir sürede yükselen BTC, ünlü analiste göre yine benzer bir hamle yapacak kuvvette.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail