binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBlockchain2022 Yılının Favorisi Kripto Tabanlı Oyunlar Olacak!

2022 Yılının Favorisi Kripto Tabanlı Oyunlar Olacak!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Geçtiğimiz yıl kripto para birimleri ve metaverse kadar kripto tabanlı oyunlar da büyük ilgi gördü.

Yakın bir tarihte DappRadar ve Blockchain Game Alliance (BGA) tarafından yapılan araştırma, blockchain tabanlı oyunların 2022’nin ilk çeyreğinde yatırımcılardan 2,5 milyar dolar topladığını ortaya koydu.

Sektör genelinde ise 2022’nin ilk çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre %150 artış yaşandığı belirtildi.

Araştırma sonunda hazırlanan raporda blockcahin oyun geliştiricileri için 2022 yılının referans yılı olacağı değerlendirildi.

İlk çeyrekteki hız devam ederse elde edilen bu rakamın 2022 yılının sonuna kadar 10 milyar dolara kadar yükselebileceği düşünülüyor. 2021 yılında blockhain oyun sektörüne yatırılan toplam fon miktarı sadece 4 milyar dolardı.

Animoca Brands, önde gelen Web3 markalarından biri olarak kendisini geliştirmeye devam ederken 360 ​​milyon dolarlık yatırım alarak ilk sıralarda yer aldı.

Blockchain oyunlarının bu yılın Mart ayında 1,22 milyon benzersiz aktif cüzdanı (UAW) çektiği ve blockchain sektörü faaliyetinin %52’sini oluşturduğu belirtildi.

615 milyon dolarlık Ronin saldırısına rağmen Axie Infinity bu rakama 22.000 cüzdan ekledi.

Rapora göre, blockchain oyun faaliyetleri geçen yılın ilk çeyreğine göre %2.000 gibi büyük bir artış gösterdi.

Roin Saldırısı!

Mart ayının sonlarında Ronin Köprüsü büyük bir hack olayı yaşadı. Platform saldırganların Ronin köprüsünden 173.600 Ethereum’u (ETH) ve 25,5 milyon USDC’yi çaldıklarını açıkladı.

Haberin ardından RON fiyatında %25’lik bir kayıp yaşamıştı. Ronin ağı popüler kripto para Axie Infinity’in Ethereum yan zinciri olduğundan saldırıdan Axie’nin de fiyatı etkilenmişti.

İlgili Haber  Sıcak Gelişme: 173 Bin Ethereum (ETH) Çalındı! Bu Altcoin'in Fiyatı Çakıldı!
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail