binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaABD'li Savcılar ile FTX Eski CEO'su Sam Bankman-Fried Kefalet Koşullarında Anlaşmaya Vardı

ABD’li Savcılar ile FTX Eski CEO’su Sam Bankman-Fried Kefalet Koşullarında Anlaşmaya Vardı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

FTX eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in avukatı Pazartesi günü yaptığı açıklamada, kripto para borsası kurucusunun kefalet koşulları konusunda ABD savcılarıyla yaşadığı anlaşmazlığı çözdüğünü söyledi.

İki taraf da Bankman-Fried’in kefalet koşullarının, FaceTime, Zoom, iMessage, SMS, e-posta, Facebook Messenger ve WhatsApp gibi çeşitli mesajlaşma uygulamalarını kullanmasına izin verecek şekilde değiştirilmesini talep ediyor.

Bankman-Fried’in Manhattan’daki federal mahkemede görülen dolandırıcılık davasına bakan yargıç, geçtiğimiz hafta 30 yaşındaki eski milyarderin FTX çalışanlarıyla ya da Alameda Research hedge fonuyla iletişime geçmesini geçici olarak yasaklamıştı.

Ayrıca Signal gibi şifreli mesajlaşma araçlarını kullanması da yasaklanmıştı.

İlgili Haber  Digital Currency Group ve İflas Eden Kripto Şirketi Genesis, Alacaklılar ile Prensip Anlaşmasına Vardı

Bu karar, savcıların Bankman-Fried’in tanıkları etkileyebileceği yönündeki endişelerini dile getirmelerinin ardından geldi.

Pazartesi günü ABD Bölge Yargıcı Lewis Kaplan’a bir mektup gönderen Bankman-Fried’in avukatı Mark Cohen, savunma ve savcıların Bankman-Fried’in telefonuna izleme sistemi kurması ve mesajlarını kaydetmesi halinde WhatsApp kullanmasına izin verilmesini önerdiklerini söyledi.

Ayrıca Zoom, iMessage ve Facebook messenger gibi diğer dijital iletişim araçlarını kullanmasına da izin verilecek. Bankman-Fried’ın Signal’i kullanması yasak olarak kalacaktı.

İlgili Haber  FTX Avukatlarından Şok İstek: ''Bu Paraları Şubat Sonuna Kadar İade Edin!''

FTX’in Sam Bankman-Fried ve diğer FTX yöneticileri tarafından yapılan siyasi bağışları geri almak isteyen yeni yönetimi, 5 Şubat’ta yapılan bir açıklamaya göre ay sonuna kadar bir son tarih belirlemişti.

Bu hamle, iflas işlemlerinin ve kripto borsasının alacaklılarına geri ödeme yapma çabasının bir parçasını oluşturuyor. FTX avukatı Andy Dietderich’e göre, iflas eden firma 11 Ocak’a kadar “5 milyar dolar nakit ve likit kripto parayı geri aldı”. Toplam yükümlülükler ise yaklaşık 9 milyar dolar tutarında.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail