binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoin Merkeziyetsiz Borsa DEX İle Anlaştı!

Bu Altcoin Merkeziyetsiz Borsa DEX İle Anlaştı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Avalanche (AVAX), sektörün önde gelen oyuncularından bazılarıyla ortaklık kurarak kripto para piyasasında ve ötesinde güçlü bir rakip olarak kendini kanıtlamıştı.

Son olarak AVAX Dexalot ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Altcoin Avalanche (AVAX) Yeni Merkezi Olmayan Borsa ile Sınırlarını Genişletiyor

En önemli işbirliklerinden biri, kullanıcılarına varlık teminatı doğrulama, arbitraj fırsatlarının önlenmesi ve gelişmiş güvenlik önlemleri dahil olmak üzere gelişmiş dApp geliştirmeleri sunmak için merkezi olmayan rezerv kanıtı (PoR) sisteminden yararlanan Chainlink (LINK) ile olmuştur.

Ayrıca Avalanche, Amazon ile çığır açan bir ortaklık kurarak perakendecinin küresel müşteri tabanına erişimini artırdı ve blok zinciri teknolojisini 100’den fazla ülkedeki kullanıcılar için daha erişilebilir hale getirdi.

Bu işbirliği, Avalanche ağında düğümlerin oluşturulmasını ve yönetilmesini kolaylaştırarak ademi merkeziyetçiliği daha da teşvik etmektedir.

Kripto piyasasındaki olumlu ivmeye eklenen bu işbirlikleri, AVAX’ın 2023’ün başından bu yana %80’in üzerinde bir değerlemeye sahip olmasına neden oldu.

İlgili Haber  Balinalar Bu Altcoini Biriktirmeye Başladı! Fiyat Neredeyse İkiye Katlandı!

Buna ek olarak, altcoin, kilitli toplam değerinin (TVL) yanlış finansal veri açıklaması, ağ işlem kapasitesi ve Terraform Labs tarafından AVAX tokenlerinin büyük miktarda satın alınması gibi geçmişinin bir kısmını lekeleyen kötü işaretlerden uzak durmayı başardı.

Dexalot kendisini çok çeşitli avantajlara sahip hızlı ve düşük maliyetli bir ağ olarak konumlandırıyor.

Gerçekten kapsayıcı ve şeffaf olan merkezi olmayan bir ticaret ortamı sağlamayı amaçlayan platform, kullanıcı dostu arayüzü ile geleneksel merkezi borsalara rakip olmayı hedeflemektedir.

Avalanche’ın C-Chain ağı ile entegrasyonu sayesinde merkeziyetsizliği korurken, limitli emir defteri gibi merkezi borsaların bazı özelliklerini de bünyesinde barındırmaktadır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail