binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitfinex Bitcoin (BTC) Raporunu Yayınladı: Boğa Sinyali Geldi Mi?

Bitfinex Bitcoin (BTC) Raporunu Yayınladı: Boğa Sinyali Geldi Mi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Analizcilerin açıklamasına göre on-chain verileri Bitcoin (BTC) ile ilgili pozitif bir duyarlılığa işaret ediyor.

Analistler: “Kârda Olan Bitcoin Arzı Yükselişe Geçti”

Glassnode’dan alınan verilere göre, son hareket ettikleri andaki fiyatı mevcut fiyattan daha düşük olan coinlerin yüzdesi olan “kârdaki” Bitcoin arzı, yılın başından bu yana arttı. Gösterge Ocak başından bu yana %20’nin üzerinde artış gösterdi.

Bitfinex analistleri bir raporda, “Bu, daha büyük ve daha uzun vadeli yatırımcıların şu anda kâğıt üzerinde kârlı spot pozisyonlara sahip olduğu anlamına geliyor,” diye yazdı.

Raporda, “Bu göstergedeki geniş çaplı bir düşüş trendinin ardından 30 günlük sürekli bir yükseliş trendi tarihsel olarak sonraki iki yıl için iyi bir boğa sinyali sağladığından, bu eğilim bir ayı piyasasının ikinci yarısı için sağlıklı” denildi.

İlgili Haber  FED Başkanı Jerome Powell Canlı Yayında Konuşuyor! İşte Bitcoin'in (BTC) Tepkisi

Bitcoin ve genel kripto piyasası Kasım 2021’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyelerinin oldukça altında işlem görse de, kripto piyasası son üç ayda pozitif bir yükseliş eğilimine tanık oldu ve BTC son üç ayda %50 yükseldi.

On-chain verileri ayrıca “HODLer” kararlılığının yüksek olduğunu ve BTC için Rezerv Riskinin yakın zamanda şimdiye kadarki en düşük seviyesine düştüğünü gösteriyor.

Bitfinex raporuna göre Rezerv Riski, mevcut fiyat ile uzun vadeli yatırımcıların güveni arasındaki oranı modelleyen döngüsel bir osilatördür. Gösterge, yoğun yatırımcı birikimi olduğunda ve HODLing tercih edilen piyasa stratejisi haline geldiğinde düşük seviyelerde seyrediyor.

Raporda şu ifadelere yer verildi:

“Mevcut fiyat satış için bir teşvik olduğundan ve bu orandaki güven seviyesi, satış yapmamanın fırsat maliyetini hesaba katan bir dizi alt ölçütten oluşuyor. Oran ne kadar düşükse yatırımcıların sahip olduğu inanç da o kadar yüksektir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail