binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumEthereum (ETH) Şangay Hard Fork'u Öncesindeki İkinci Testnet de Başarıyla Gerçekleştirdi!

Ethereum (ETH) Şangay Hard Fork’u Öncesindeki İkinci Testnet de Başarıyla Gerçekleştirdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum merakla beklenen güncellemesi öncesinde Testnet’leri gerçekleştirmeye devam ediyor. Sepolia test ağı, stake edilmiş ETH para çekme işlemlerini başarıyla gerçekleştirdi.

İkinci Ethereum (ETH) Testnet’i Şangay Hard Fork’unu Başarıyla Simüle Etti

Sepolia olarak bilinen ikinci bir Ethereum test ağı (testnet), bugün stake edilmiş Ethereum (ETH) para çekme işlemlerini başarıyla gerçekleştirerek Ethereum blok zincirini merakla beklenen Şanghay Yükseltmesine yaklaştırdı.

Şangay Yükseltmesi, Ethereum’un tamamen işlevsel bir Proof-of-Stake ağına geçişini işaret edecek ve doğrulayıcıların blok zincirine blok ekleyerek veya onaylayarak kazandıkları ödülleri geri çekmelerini sağlayacak.

Ethereum’un Goerli test ağında, Şangay’ın yayına girmesinden önce planlanan bir test daha var.

Sepolia’daki test, geliştiricilere ana Ethereum blok zincirinde gerçekleşecek olanlara benzer para çekme işlemlerinin başka bir provasını sağlamak için tasarlandı.

Test ağları bir ana blok zincirini, bu durumda Ethereum’u kopyalar ve geliştiricilerin uygulamalarında yaptıkları değişiklikleri düşük riskli bir ortamda test etmelerine olanak tanır.

İlgili Haber  Bu Altcoinin Balinası Binance'a Yüklü Bir Transfer Gerçekleştirdi!

Sepolia, böyle bir simülasyonda çalıştırılacak üç testnetten ikincisidir. Ancak bu ayın başlarında Zhejiang’da gerçekleşen bir önceki testnet yükseltmesinin aksine, bu kapalı bir testnet üzerindeydi, yani bu testnet üzerinde doğrulayıcıları yalnızca Ethereum çekirdek geliştiricileri çalıştırıyor.

Sepolia aynı zamanda üç test ağı arasında katılan doğrulayıcı sayısı bakımından en küçük olanıdır ve bu da onu üç test ağı arasında en az önemli hale getirmektedir.

Son test ağı yükseltmesi önümüzdeki haftalarda Goerli’ye yapılacak. Bu, ana blok zincirinin stake edilmiş ETH para çekme işlemlerini gerçekleştirebilmesinden önceki son prova olacak.

Goerli’nin testi, üç test ağı arasında en büyüğü olması ve ana Ethereum blok zincirinin faaliyetlerini en yakından taklit etmesi nedeniyle en çok beklenen test olacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail