binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerYatırımcılar Dijital Varlık Yatırımlarını Hızlandırıyor!

Yatırımcılar Dijital Varlık Yatırımlarını Hızlandırıyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto piyasa araştırmacısı CryptoCompare, yayınladığı son raporda dijital varlık ürünlerine yönelik yatırımların ne yönde seyrettiğini ele aldı.

Araştırmaya göre Mart 2022 – Kasım 2022 aralığında dolaylı kripto para yatırımları azalırken, Kasım 2022 – Mart 2023 döneminde ise sürekli artış göstererek aylık 13,4 milyar dolara ulaştı.

Piyasa uzmanları, yatırım miktarındaki yükselişi kripto paraların yeniden değer kazanması ve FED’in enflasyonu sınırlı da olsa kontrol etmesinin ardından faizlerin düşeceği beklentisine dayandırıyor.

Bitcoin Daha Fazla Yatırım Aldı

CryptoCompare uzmanları, toplam yatırım rakamları ile sınırlı kalmayarak hangi kripto varlık ürününe ilginin daha fazla olduğu üzerine de bir araştırma yaptı. Verilere göre Bitcoin yatırım ürünlerine gelen nakit akışı %14 artışla 7.22 milyar dolara ulaştı. Ethereum’da ise yükseliş %6,25 ile sınırlı kaldı.

Spot piyasadaki Bitcoin dominansındaki yukarı hareket paralel olarak, toplam yatırımlar içerisinde Bitcoin’in payı %72’ye yükselerek son 9 ayın en tepe seviyesine ulaştı. Uzmanlar, BTC yatırım ürünleri ile ilgili şu notu düştü:

“Bitcoin pazar payındaki yükseliş, Bitcoin dominansındaki artış ve yatırımcıların son olanların ardından altcoinlere daha soğuk yaklaşımı tutarlı veriler olarak karşımıza çıkıyor.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail