binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerKanada'da 1.4 Milyon Dolarlık Bitcoin Davası

Kanada’da 1.4 Milyon Dolarlık Bitcoin Davası

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kanada’da 1.4 milyon dolarlık Bitcoin davası açıldı. Davada 1.4 milyon dolarlık uyuşturucu parasının karanlık internet ağında Bitcoin karşılığında teslim alındığı ve bu paranın Bitcoin ile alındığı tespit edildi. Toronto Hakimliği verdiği dava kararına göre kripto para ile alınan uyuşturucu parasının el konulmasına ve davalının hapsine karar verdi.

Bitcoin ile karanlık internet ticareti çok sık yapılıyor ve asıl ilk kullanım yeri olarak karanlık internet olmasından dolayı Satoshi’nin kripto paraları çıkarma amacının karanlık internet olduğu bile iddia ediliyor. Henüz karanlık internet davalarında kripto paralar çok fazla geçmezken, gelecekte yapılacak incelemeler sonucunda karanlık internet ağında daha kötü ticaretlerin olduğunu hesap etmek çokta zor olmasa gerek.

Karanlık internet sitelerinde (ağında) kripto paralar ile milyarlarca dolarlık uyuşturucu, insan ve organ ticareti yapılması mümkün. Bu internet sitelerinde organ satışları dahil insan kaçakçılığı yapıldığı için ve devletlerin bu ağı izleyemediği için bu tür davaların gelecekte çok daha fazla artması mümkün.

Kanadalı yargıç tarafından 1.4 milyon dolarlık kripto para ile ilgili olan uyuşturucu davasında 30 yaşındaki davalıyı tutukladı ancak ne kadar süre hapis cezası verilecek olduğu konusunda kesin karara varılmadı. 30 yaşındaki uyuşturucu satıcısının 281.41 BTC’yi savcılık makamına teslim etmesi ve teslim alınan BTC’lerin açık arttırma usulü ile satışı yapılması gerektiğine hükmetti.

Savcılık tarafından kripto paraların nasıl ve ne zaman teslim alınacak olduğu ve satıcının bu kripto paraları verip vermeyecek olduğu hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadığından savcılığa kripto para birimlerinin teslim edilmediği tahmin ediliyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail