binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumEthereum Fiyatı 168 Doların Altına Düşecek Mi?

Ethereum Fiyatı 168 Doların Altına Düşecek Mi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum fiyatı 220 dolardan 168 dolara düşerken, kripto para yatırımcıları fiyat düşüşlerinin ne kadar süre devam edecek olduğunu merak ediyor. Bitcoin fiyatının yükselip yükselmeyecek olduğu hakkında bazı soru işaretleri olsa da yatırımcılar Bitcoin fiyatından sonra en çok Ethereum fiyatının ne olacağını ve ne kadar düşüş olabilecek olduğunu merak ediyor. Bitcoin fiyatının yükselmesini bekleyen çok fazla yatırımcı olsa da bazı yatırımcılar Ethereum fiyatının 160 dolar altına düşebilecek olduğunu düşünüyor.

Ethereum fiyatının 220 dolardan 168 dolara düşmesi sonrasında kripto para birimi sahipleri daha fazla düşüş olabilecek olduğunu düşünüyor. Bitcoin fiyatının yükselebilecek olduğu ancak beraberinde düşüş yaşamasının mümkün olduğu belirtiliyor. Bu da altcoin fiyatlarını etkileyecek çok önemli bir konu olduğu için Ethereum fiyatı daha çok Bitcoin fiyatındaki düşüş ve yükseliş eğilimlerine bağlı olarak değişecek.

Ethereum neden düştü?

Ethereum fiyatının düşmesinin arkasında en fazla önemli sebep Bitcoin fiyatının 1800 dolardan fazla düşüş yaşaması var. Bitcoin fiyatının düşüş yaşaması sonrasında ETH fiyatında ve diğer altcoin fiyatlarında daha büyük düşüşler olması beklenen bir sonuç.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail