binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple Destekli XUMM Platformu Artık Google Play ve App Store’da

Ripple Destekli XUMM Platformu Artık Google Play ve App Store’da

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kullanıcıların XRP Ledger’in yerel merkezi olmayan borsalarında alım satım yapmalarının önünü açan ve çeşitli para birimlerinin saklanmasını sağlayan Ripple destekli XRP Payments platformunun hem Google Play’de hem de App Store’da kullanıma açıldığı duyuruldu.

Kripto para sektörünün 3. dev ismi XRP tarafından desteklenen cüzdan ve ödeme platformu XUMM’un tüm kullanıcıların hizmetine sunulduğu beta sürümünün açık olduğunu belirten XRPL Labs’ın CEO’su Wietse Wind, söz konusu platformu kullanıcılara herhangi bir finans şirketinden yardım almaksızın başta dolar, euro, XRP olmak üzere diğer para birimleriyle de işlem yapabilmeleri için tasarladıklarını belirtti.

Söz konusu platformun kullanıcı dostu olduğunu ve birçok kolaylığı da beraberinde getireceğini belirten Wind, XUMM beta uygulamasıyla XRP değerini içe aktarmayı, yatırmayı ve/veya göndermeyi dileyen kullanıcıların bu tip işlemleri az miktarda para barındıran hesaplarla yapmaları konusunda uyardı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail