binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Fiyatında Beklenen Hamle: 11.000 Dolar Geçildi!

Bitcoin Fiyatında Beklenen Hamle: 11.000 Dolar Geçildi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Beklentiler çok kısa süre içerisinde Bitcoin fiyatının yükselmesi yönünde olsa da herkes tarafından bu yükselişin mümkün olup olmayacağı soru işaretleri oluşturmuştu. 11.288 dolara kadar yükseliş beklentisinde olan analistler, bu yükselişin bir anda düşüşe sebep olmasının mümkün olabileceğini bir süredir iddia ederken, bugün 11.088 dolara kadar yükseliş gösteren Bitcoin’in %2,6’nın üzerinde yükseldiği gözlemlendi.

Kripto para yatırımcılarının merakla beklediği Bitcoin fiyatı yükselişinin devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, özellikle de bugün gece geç saatlere kadar 11.000 dolarlı seviyelerde kalıp kalmayacağı konusunda merak hakim.

Bazı yatırımcılar fiyatın kısa süre içerisinde geri düşüş göstereceğini iddia ederken, bazı analistler ise 11.288 doların bile gelecek 24 saat içerisinde aşılmasının mümkün olacağını iddia etmekteler.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail