binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBlockchainPortekiz'de Blockchain Teknolojisi Şirketlerinin Sayısı Artışta

Portekiz’de Blockchain Teknolojisi Şirketlerinin Sayısı Artışta

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Avrupa ülkesi Portekiz’de büyük mali kriz nedeniyle uygulanan vergi politikaları ülkede ekonominin canlanmasına sebep oldu. Ülkede bu politikaların uygulanması ile özellikle bazı bölgelerde çok sayıda blockchain şirketinin kurulduğu ve bir blockchain merkez üssü olma yolunda ilerleme kaydedildiğine işaret eden veriler ise gelişmenin ülkeyi gelecekte daha fazla zengin edebileceğine işaret.

Portekiz yönetiminin uygulamakta olduğu vergi kararlarının aynen sürdürülmesi durumunda daha fazla sayıda yabancı şirketin ülkeyi tercih edeceği, bunun ise ülkenin blockchain teknolojisi konusunda lider ülkeler arasında yer almasında payının daha da fazla artmasına yol açabileceği belirtiliyor.

Portekiz’de ve diğer birçok ülkede yüzlerce blockchain şirketi olmasına rağmen özellikle bu şirketlere gelecekte ilginin artması ile gerçek etkilerin ortaya çıkması beklentisi mevcut.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail