binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin (BTC) Düşerken 2.3 Milyar Dolar Buhar Oldu!

Bitcoin (BTC) Düşerken 2.3 Milyar Dolar Buhar Oldu!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve kripto paralarda yine baş döndürücü bir pazartesi yaşıyoruz. Bitcoin 47.600$ seviyesinde derin bir iğne attıktan sonra çok hızlı şekilde 53.000$ seviyesinin üzerine çıkmayı başardı.

Bitcoin’deki düşüşle birlikte altcoinlerde %50’lere varan düşüşler izlendi. Fiyat hareketlerinin aşırı hızlı olması panik yaparak malını satan yatırımcıların aynı seviyeden malını yerine koymasına imkan vermedi.

Tecrübeli Bitcoin ve kripto para yatırımcılarının alışkın olduğu bu volatil hareketler en çok yeni yatırımcıları korkutuyor. Geleneksel piyasalarda görmeye alışık olmadıkları hareketler gören yeni yatırımcılar panikle işlem yapabiliyor. Bu durumun farkında olan balinalar da her fırsatta bundan yararlanıyor.

Bir önceki yazımızda belirttiğimiz 46500$ ile 48500$ aralığını iyi bir destek olarak çalıştığını gördük. Ancak tehlike geçti demek için 54.000$ üzerinde en azından 4 saatlik bir mum kapanışı görmek sağlıklı olacaktır.

İlgili Haber  Balina Haritasına Göre Bitcoin'deki (BTC) Destek Seviyeleri Neler? Tehlike Ne Zaman Geçeçek ?

Bu hareketlilikte kazanan yine kripto para borsaları oldu. Çok kısa sürede gerçekleşen düşüşte long pozisyonda 2.3 milyar dolar buhar oldu.

Kripto para yatırımcıları bu kadar kısa sürede bu kadar büyük bir tasfiye rakamını uzun süredir görmemişti. Her zaman hatırlattığımız gibi kripto paralar aşırı oynak fiyatlamalara sahip oldukları için yüksek kaldıraçlı işlemlerle sürdürülebilir bir karlılık sağlamak çok zordur.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail