binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSon Dakika: SEC Elon Musk Hakkında İnceleme Başlattı! Gerekçe: "Dogecoin"

Son Dakika: SEC Elon Musk Hakkında İnceleme Başlattı! Gerekçe: “Dogecoin”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da sosyal medyada bir iddia hızla yayıldı.

İddiaya göre SEC Elon Musk’ın Dogecoin ile ilgili paylaşımlarıyla piyasayı manipüle ettiği gerekçesiyle hakkında inceleme başlattı.

Bildiğiniz üzere yaratıcısı tarafından şaka coini olarak çıkarılan ve uzun yıllardır herhangi bir ciddi değeri olmadan piyasada var olan Dogecoin Elon Musk’ın favorileri arasında.

Musk’ın paylaşımları sonrası yıldızı parlayan Dogecoin uzun süredir kripto para dünyasının gündeminde. Son olarak 1 gün önce Dogecoin ile paylaşımda bulunan Musk yine onu pumplamayı başarmıştı.

İlgili Haber  Elon Musk "Dogecoin Ayda" Dedi, Fiyat Zıpladı! Dogecoin Balinaları ile Anlaştı Mı?

Musk’ın Dogecoin ile ilgili twit attığı zamanlarda marketin büyük bölümü oraya yöneldiği için diğer kripto paralarda da dalgalanmalar görülebiliyor. Bu durumdan rahatsız olan birçok kripto para yatırımcısı Elon Musk’ı piyasaların dengesini bozmak ve Dogecoin’i manipüle etmekle suçluyordu.

Yukarıda aktarılan paylaşıma göre Musk’ın Dogecoin paylaşımları SEC’in de radarına takıldı. Bu konuda SEC’ten resmi bir açıklama gelmedi. SEC’in başlattığı inceleme bir şikayet üzerine mi başladı yoksa resen mi başladı henüz bilinmiyor.

Elon Musk SEC ile ilk defa karşı karşıya gelmiyor. Daha önce de SEC ile karşı karşıya gelen Musk SEC ile bir anlaşmaya varmış ve twitlerinin Tesla Yönetim Kurulunun onayı alındıktan sonra paylaşılması konusunda anlaşmıştı. Musk bu anlaşmaya hiçbir zaman uymadı.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail