binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsa"Binance, ABD Adalet Bakanlığı Tarafından Soruşturuluyor" İddiası Ne Kadar Doğru?

“Binance, ABD Adalet Bakanlığı Tarafından Soruşturuluyor” İddiası Ne Kadar Doğru?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, bugün ortaya atılan bir iddiaya göre soruşturma geçiriyor ancak olayın aslı bambaşka olabilir.

Kısa süre önce piyasaya sürülen tokenleştirilmiş hisse senetleri nedeniyle Almanya’nın finansal regülatörü tarafından soruşturulduğu iddia edilen Binance’in şimdi ise ABD’nin hedefinde olduğu iddia ediliyor.

Walter Bloomberg tarafından aktarılan bilgilere göre Binance’in ABD Adalet Bakanlığı ve gelir idaresi IRS tarafından soruşturma altında olduğu iddia edilmekte. Tesla’nın Bitcoin ödemelerini artık kabul etmeyeceğini açıklaması, Vitalik Buterin’in yüklü satışları ve şimdi de Binance ile ilgili bu iddia, piyasalardaki depremi daha da şiddetlendirdi.

Lider kripto para birimi Bitcoin bu haber ile yeniden 50.000 dolar altına geriledi ve basın saati itibarıyla 47.500 dolardan işlem görmekte. Öte yandan BNB’nin ise BTC’ye kıyasla çok daha dayanıklı çıktığı görülüyor. BNB, haber ile 600 dolardan bir anda 527 dolara kadar gerilese de tutunmaya devam ediyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kendi hesabından yayınladığı gönderide bunun FUD, yani piyasalarda panik yaşatmak için çıkarılmış bir haber  olduğunu söyledi.

Bakıldığı zaman bu şekilde haberler her zaman kaos ortamlarında lanse ediliyor. Özellikle piyasa düşünü gören bazı aktörler Binance borsası üzerinden manipülasyon yapmaya ve piyasayı daha fazla düşürmeye çalışıyor.

Binance CEO’sunun son açıklaması tam da bu konuya parmak basıyor. CEO kolluk kuvvetleri ile kötü kişilerin yakalanması için işbirliği yaptıklarını ama haberin bambaşka şekilde lanse edildiğini vurguladı. Binance CEO’sunun Elon Musk’ı Twitter üzerinden takibi bıraktığı da düşünüldüğünde bu haberlerin, daha önce iddia ettiğimiz Elon Musk vs Bitcoin destekçileri savaşının bir parçası olduğu söylenebilir.

Konu ile ilgili açıklamalı ses kaydını aşağıdan dinleyebilirsiniz:

https://t.me/yusufnumanoglu/717

*Haber verme hakkı kapsamında paylaşılan bu haber herhangi bir yatırım ve finansal tavsiyesi niteliği taşımaz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

6 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

6 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Tr

Elon ve onun gibi parası çok olanların sürekli oynadığı oyunlardan biri biz alıştık artık istedikleri seviyeye gelene kadar kötüleyip alım yaptıktan sonra anında övgüler yazarlar kimsenin kimseyle savaşı olduğunu düşünmüyorum tamamen danışıklı ve çıkara dayalı olaylar.

Bilal yahya

Elon mask tam bir yavşak resmen keriz hıyara tuzla koşan milletin parasını çalıyor

Anonim

Bide bunu çıkarın hadi işinize bakın ya .

senol d.

Allah Yukarda işte, Yemin ediyorum Bir şey olmali dedim. Bu kadar insani mağdur ediyorsunuz. Paralarını göz göre röre çaliyorsunuz. Yalandan ELON MASK’a Bütün Madenciler ŞİLT Coinlere Savaş açtilar, Ardından ELon Mask da Bitcoine Svaş açti… Sonra Binance Puanlari aşaği çekerek Satiş Yapip çıkan Milletin Parasını Gaspetti. Tamamen 2 taraflı bir Oyun Dönüyor. Çünkü COİN Piyasası acaip şişti..
Umarim yayınlarsınız Yazımı

Anonim

iyi bir analiz..

FUAT

HABERİN KAYNAGI ?

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail