binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinAnalist Buğra Sukas, Çin Krizinden Sonra Bitcoin Tahminlerini Paylaştı!

Analist Buğra Sukas, Çin Krizinden Sonra Bitcoin Tahminlerini Paylaştı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’in sert düşüşlerinden sonra analist yorumları peş peşe gelmeye devam ediyor.

Özellikle son zamanda isabetli tahminleri ile öne çıkan Buğra Sukas Çin haberlerinden sonraki düşüşlere değinerek, “piyasada panik var, panik varsa uygun desteği beklememiz lazım, kahraman olmaya gerek yok. Bu dönemde beklemek en mantıklısı” diyerek sözlerine devam etti.

45.000 dolardan düşüşü tetikleyenlerle 40.000 dolar seviyesinin altını görmek isteyenlerin aynı kişiler olduğunu belirten ünlü isim, 40.000 dolar seviyelerinde çok büyük bir destek olduğunun altını çizdi.

Açıklamalarının devamında “heyecana gerek yok, ben bu seviyelerden risk almıyorum, risk almaya gerek yok. Yönün yukarı veya aşağı olduğunu gördükten sonra buna göre pozisyon almak mantıklı” dedi.

40.000 dolarlık seviyenin kırılmasıyla 35.000 – 38.000 dolar bandının önemine vurgu yapan analist, BTC eğer bir yükseliş dalgası içerisindeyse daha fazla düşmeden grafikteki yeşil trend çizgisi üzerine yükselmeli dedi.

Videonun bir bölümünde AVAX’a da değinen ünlü isim, “eğer BTC buradan dönerse AVAX ciddi şekilde patlama yaşayacak, ancak ben yine de yönün kesinleşmesini bekliyorum” dedi.

Daha birçok konunun bahsedildiği videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz:

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

5 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

5 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
abdurrahman bulut

çok şey söylemeye gerek yok emir defterlerini takip etsinler nerden döneceğini yüzde 95 tahmin edebilirler alt koin sahipleri insanların parasını nasıl içerde tutacaklarının algoritmasını yazmışlar istedikleri yerden aşşağı istedikleri yerden yukarı çıkarmasını kendilerinin verdiği alış satış emirleriyle düzenliyorlar btc hariç

Mucit

Bunun bir kere YouTube sayfasına baktım terste kalanlar yorum yazmış.2 saat sonra baktım aynı yorumlar yok🤣Bu adamı dinle piyasada neler oluyor ama ne söylüyor yapma, kesinlikle yapma.genelde en büyük desteklerden aldırmıyor bekletip bekleyip,girdim diyor zaten o arada piyasa düzeltme zamanı gelmiş oluyor🤣1 kere baktım adamı analiz ettim.bu adamda sıkıntı büyük.çok fazla panik yapıyor.Büyük ihtimal YouTube kazandığı para criptodan daha fazladır bahse girerim.😆Ama bozuk saat bile 1 kere doğru söyler,umarım doğru söylediği bir şeyi pişirip pişirip millete yedirmiyor😔çok fazla tersde kalan olacak biliyorum bu arkadaş yüzünden.

Anonim

Kesinlikle katılmıyorum dışarıdan eleştirmek çok kolay bir süre dinle ondan sonra fikirlerinin değişeceğine eminim son 1 aydır 6dan fazla coinden bahsetti üstüne basa basa insanlar min. 2 kat kar yaptı paranın nereye akacağını çok iyi kestirebilen birisi 6dan fazla coin söyleyip hepsinden x2 almak şanş olamaz söyleyeceğim bunlarla sınırlı değil elbet 29 bin dolardan sepet yapıp insanlarla paylaştı hepsi min. X2 vurdu

Anonim

Bu kadarı 1 kere izlemekten mi anladın?

Fatih

il baslarda bende yanlis ve panikci buluyordum.ama sonradan saglamci oldugu kanaatine ulastim.ve sayesinde uzun zamandir kaybetmiyorum.aksine cuzdanim dolup tasiyor. Bence fazlasini hakediyorsun bugra senden ögrenicegimiz cok sey Var tesekur ederim.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail