binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinTürk Ekonomist Bitcoin'i Yorumladı! "Bu Tarihten Önce Pozisyonları Boşaltın!"

Türk Ekonomist Bitcoin’i Yorumladı! “Bu Tarihten Önce Pozisyonları Boşaltın!”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve kripto para piyasalarına artan ilgi ana akım medyayı da bu sektöre yönlendirdi. Bir kaç sene önce ana akım medyada Bitcoin kelimesini dahi duymazken bugün altcoinlerin detaylı analizlerinin paylaşıldığını görüyoruz. Toplumun ilgisine duyarsız kalamayan ekonomi programları da artık Bitcoin’e ayrı bir başlık açarak gündemi değerlendiriyor.

Bitcoin’deki sert yükseliş sonrası TV100’de yayınlanan Güne Bakış programında Bitcoin’i değerlendiren ekonomist Aysun Karaytuğ yatırımcıları uyardı. Dünya genelinde Bitcoin’e ve kripto paralara yönelik regülasyon sinyallerinin arttığını söyleyen Karaytuğ, bu hususun sektörün hassas noktası olduğunu vurgulayarak “Karda olanlar Şubat Mart gibi pozisyonlarını boşaltsınlar” dedi.

“Biz kurum olarak 2022 yılında kesin olarak bir regülasyon ve vergi düzenlemesi bekliyoruz. 2022’nin ilk çeyreği gibi kriptoda portföyleri olanlar, pozisyonlarını rahatlatmaya baksınlar. O noktada bir volatilite olacak. Biliyorsunuz ABD (SEC) son dönemde bir çok defa kripto paralara gelecek regülasyonlar konusunda açıklamalar yaptı. Bunu göz önüne aldığımızda ve ileri vadeli fiyatlamalara baktığımda bana göre 2022 ikinci çeyrek başlangıcından sonra son çeyreğe kadar sancılı bir süreç yaşanabilir.

Bunu pek çok veriye bakarak söylüyoruz. Volatilite, risk primi vs. pek çok veri bize bu aralıkta dikkatli olunması gerektiğini söylüyor.

Kısa vadeli olarak baktığımızda önümüzdeki 10 gün içerisinde bir kar satışı gelebilir. Ancak ay sonuna doğru hatta Aralık-Ocak dönemine kadar yükselişin devam edeceğini ön görüyoruz. Bu beklentilerimize parelel bir yükseliş olursa, bence karda olanlar Şubat Mart gibi pozisyonlarını boşaltsınlar.

Bu kriptoların biteceği anlamına gelmiyor. Sancılı süreç bittikten sonra, regülasyonlar oturduktan sonra yeniden giriş için değerlendirme yapılabilir. ”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

8 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

8 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Ah ne yıllarca ekonomist olduğunuz için dinledim sizi elime hiç birşey geçmedi ama yılların deneyimi ve tecrübesini kazandıktan sonra sizin gibi hiç bir ekonomisttin lafıyla iş yapmadım tecrübe bilgi ve kendi kararlarim doğrultusunda yatırımlarına yön vermeye başladım ve çok ciddi paralar kazandım Mayıs ayında yatırımlarımin hiç birini satmadım akışına daha fazla topladım bitcoin çöktü bitti diye haberler yaptınız altcoinler düştükçe ben topladım dibi gordugumuzu fark ettiğim anda long pozlarida açtım hem marjdan hem coin swaptan 10 eth 3x ile açtığım coin swap poz kapattigimda elimdeki eth sayısı 25 oldu 15 eth kar yaptım sizi dinlesek elimizde ne var ne yoksa satmamiz lazım siz bizi bosverim dolar 12.50 oldu kendi ekonomide katkı sağlayın çözüm üretin biz kendi paramızı yonetiriz

OmerfaruK

Bende aynen bu kadin gibi dusunuyorum… 1 hafta 10 gune kadar sert bir duzeltme bekliyorum acikcasi, ve 2022 nin ilk ceyregi guzel bir boga donemi sonrasi ise husran ve aci…

Anonim

Neden hüsran olucak sermayeni yönetmesini bilen biri için düşüşler fırsattır her yükselişin dususu olur her düşüşün yukselisi olur kredi çekip 0 bilgi ile girersen hüsran iki çizgi çekip kendini yatırımcı sanan için hüsran her şart altında stratejisi olmayan için zararı nasıl kazanca donusturebilecegini bilmeyen için hüsran ben her piyasa düştüğünda mutlu oluyorum ama tüm parasını içeri sokan için stres sıkıntı uzun vade yatırımlarımi büyütmek için düşsün piyasa valla solana gelse 120 110 dolara avaz gelse 55 50 dolara pozlarını büyütsem ne güzel olur

Delikadir

Çok mu dua ettin avax 55 dolar 😂😂

Anonim

Tam istediğin seviyelere geldi ,aldin mi peki :):)

Batman

Em zengin bıbın bese

Ysn

Dê çêbe piçek sebrê bikêşe , Slav u Rêz 😊

Tekin

Tamam

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail