binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinTom Lee'den Bitcoin ve Bitcoin Cash Kıyaslaması

Tom Lee’den Bitcoin ve Bitcoin Cash Kıyaslaması

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto paralar hakkında yaptığı her yeni açıklaması ile Bitcoin yatırımcılarını heyecanlandıran Tom Lee, dün açıklama yapan Roger Ver’e yanıt olarak Bitcoin hakkında yeni açıklama yaptı. Roger Ver, haberimizde de belirttiğimiz gibi dün yaptığı açıklamada kripto paralar arasında asıl orijinal Bitcoin’in Bitcoin Cash olduğunu iddia ederken, Tom Lee ise bugün açıklamasında gerçek bir ev ve sığınma aracı olarak asıl kripto para biriminin Bitcoin olduğunu açıkladı.

Tom Lee, Bitcoin‘in en güvenilir yatırım olduğu konusunda açıklama yaparken, kripto paraların arasında en fazla dayanıklılığa sahip olan ve tüm bu düşüşleri tek başına iyi bir şekilde dayanabilen kripto paralar arasında ilk sırada Bitcoin’in olduğunu açıkladı.

Lee kripto paralarda bilgisini konuşturuyor

Zaman zaman çok olumlu, zaman zaman ise olumsuz açıklamaları ile gündeme gelen Lee’nin açıklamaları ise büyük önem taşıyor. Birçok yatırımcının yorumlarına ilgi ve saygı gösterdiği Lee, en popüler kripto para olarak Bitcoin’i gördüğünü ve Bitcoin yatırımcılarının gelecekte daha fazla para kazanacak olduğunu düşündüğünü açık bir dil ile ifade eden sayılı analistlerden birisi olarak tanınıyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail