binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple'ın SEC Davası Gittikçe Kızışıyor

Ripple’ın SEC Davası Gittikçe Kızışıyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

XRP yatırımcılarını yakından ilgilendiren ve her defasında olaylara farklı bir soluk getirerek uzayan, hevesleri kursaklarda bırakan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davasında sıcak bir gelişme yaşandı.

Bilindiği gibi SEC 15 Ekim 2021’de davacının incelemesi adına 3 ek belge sunulmasıyla ilgili mahkemeye başvuruda bulunmuş, Ripple da 22 Ekim’de anlaşma eklerini imzalama hareketi ile karşı atağa geçmişti.

Ripple’ın mühür itirazına göre davalılar zaten önceden SEC ile görüşmüşlerdi. Davacı ise bu materyalleri imza altında sunmaya itiraz etmemişti. Öte yandan savunma makamı, imza altında dosyalanan bu belgelerin SEC tarafından gizli tutulduğunu ifade etti.

Ve sonuç olarak sanıklar söz konusu belgelerin adli belgeler olmayıp kamu erişimi hususuna sahip olmadıklarını savundu.

Özellikle Ripple konusunda kaçak dövüşen SEC, hala kartlarını açık oynamıyor ve davayı yokuşa sürmek için elindeki tüm imkanları sonuna kadar kullanmakta kararlı görünüyor.

Davanın Ripple lehine sonuçlanması ise yatırımcıların dört gözle beklediği bir şey. Nitekim XRP fiyatını eski günlerine döndürecek etkiye sahip.

Bu sebeple de Ripple davası ile ilgili her gelişme yakından takip ediliyor. Bakalım bundan sonraki süreç neleri gündeme getirecek.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

4 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

4 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Turan

Ripple davayı kaybederse bu SEC’in önüne gelene dava açmasına imkan sağlayacak. Kripto piyasası için hiç iyi bir netice olmayacak bu

Mehmet

Boş makale ne anlattı şimdi bu

Anonim

Masallah çok aydınlandık

Anonim

Bu ripel batırdı bizi

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail