binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizEthereum'dan Yeni Rekor Geldi! Sıradaki Hedef Ne?

Ethereum’dan Yeni Rekor Geldi! Sıradaki Hedef Ne?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

En büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum  yeniden tüm zamanların en yüksek seviyesini kırarak 4477$’a kadar yükseldi.

Ethereum, her ne kadar ağ ücretleri nedeniyle eleştirilse de, hala en çok kullanılan ağ olmaya devam ediyor. Ethereum 2.0 ve Proof of Stake’e giden yolda pek çok güncelleştirme alan Ethereum yatırımcısına güven vermeye devam ediyor.

Özelikle EIP-1559 güncelleştirmesi sonrası gelen yakma mekanizması Ethereum’un üzerinde enflasyonist baskıyı iyice ortadan kaldırdı. Bunun yanı sıra Ethereum arzının büyük bir kısmı yanarak ortadan kalktığı için fiyata da olumlu yansıdı.

EIP 1559 güncelleştirmesi sonrası yanan Ethereum miktarı 730.000’i geçti. Bu da yaklaşık 3.2 milyar dolar değerinde Ethereum’un ortadan kalktığı anlamına geliyor. Ethereum’a olan talep ve ağ aktivitesi artmaya devam ederken arzın azalması fiyata olumlu bir katkı sunuyor. Ethereum 2.0 yolcuğu süresince Ethereum’daki yükseliş trendini devam etmesi olası görünüyor.

Teknik olarak da baktığımızda, haftalıkta olukça pozitif bir tablo olduğunu gözlemliyoruz. ATH sonrası fiyat keşfine başlayan Ethereum’da 3900$ bölgesi destek seviyemiz olurken, hedefimiz 5900$ bölgesi olacaktır. Bu seviye oluşan fincan kulp formasyonun hedef bölgesi olduğu için bu seviyelerden bir miktar geri çekilme görebiliriz.

İlerleyen günlerde Bitcoin’deki bir satış dalgasının etkisiyle Ethereum’da geri çekilme görürsek, 3900$ seviyeleri iyi bir alım fırsatı olabilir. Kısa vadeli destek seviyemiz 4170$ seviyeleri olacaktır.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail