binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBinance 9 Aralık'taki Ethereum (ETH) İşlemleri İçin Uyarı Yayınladı!

Binance 9 Aralık’taki Ethereum (ETH) İşlemleri İçin Uyarı Yayınladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance yaptığı resmi açıklamada 9 Aralık 20.00’de (UTC), Ethereum ve ERC-20 tokenlerinin para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada askıya alma işleminin Etheruem’da yapılacak olan ağ güncellemesi ve hard fork geliştirmesiyle ilgili olduğu belirtildi.

Binance, kripto para piyasasındaki fiyat oynaklığının neden olduğu alım satım risklerini azaltmak ve güncelleme sırasında kullanıcı fonlarının güvenliğini sağlamak için bazı önlemler aldıklarını ifade etti.

  • ETH ağındaki tüm tokenlerin yatırılması ve çekilmesi yaklaşık 2021-12-09 19:55 (UTC) tarihinden itibaren askıya alınacaktır.
  • ETH ve diğer ERC-20 jetonları spot ticareti etkilenmeyecektir. Lütfen, çekişmeli hard fork’lar sırasında fiyat oynaklığı genellikle yüksek olduğundan, yeterli risk önlemleri aldığınızdan emin olun.
  • ETH çapraz ve izole marj ticareti etkilenmeyecektir. Ancak Binance, 2021-12-08 08:00’den (UTC) yaklaşık 2021-12-09 23:59’a (UTC) kadar ETH borçlanmasını askıya alacaktır . Aşırı fiyat oynaklığı altında tasfiyelerin mümkün olduğunu lütfen unutmayın.
  • USDⓈ-M ve COIN-M ETH Vadeli İşlem Sözleşmelerinin ticareti etkilenmeden devam edecek. Aşırı fiyat hareketleri veya fiyat endeksinden sapma olması durumunda Binance’in aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere ek koruyucu önlemler alacağını lütfen unutmayın:
    • Her bir kademede maksimum kaldıraç değeri, pozisyon değeri ve sürdürme marjı dahil olmak üzere marj kademelerini ayarlama
    • Faiz oranı, prim ve tavan fonlama oranı dahil olmak üzere fonlama oranlarının güncellenmesi
    • Fiyat endeksinin bileşenlerinin değiştirilmesi
    • İşaret Fiyatını güncellemek için Son Fiyat Korumalı mekanizmasını kullanma.
  • Ethereum ağ yükseltmesi ve hard fork, 13.773.000 Ethereum ana ağ blok yüksekliğinde gerçekleşecek. Ağın ve hard fork’un kapanması için tahmini süre yalnızca kullanıcıların referansı içindir ve blok yayılma sürelerine bağlı olarak değişebilir.
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail