binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin (BTC) 50.000$ Sınırında İşte Yeni Hedefler!

Bitcoin (BTC) 50.000$ Sınırında İşte Yeni Hedefler!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’in 50.000$ altında yatay hareketlerine devam ederken, altcoinlerdeki canlılığın arttığını gözlemliyoruz.

19 Aralık tarihli analizimizde Bitcoin’deki pozitif uyumsuzluklara dikkat çekmiş ve kısa vadede yeniden 50.000$’ın üzerine çıkmamızın muhtemel olduğunu aktarmıştık.

İlgili Haber  Bitcoin'de Ayı Tuzağına Dikkat! Yükseliş Devam Edecek Mi?

Pozitif uyumsuzluğun çalışması ile bugün yeniden 49.000$’ın üzerine çıktığımızı gözlemliyoruz. Bu noktada önemli bir direnç seviyesinin kırıldığını görmemiz, kısa vadeli yükseliş beklentimizi kuvvetlendiriyor.

Bitcoin bugünkü sınırlı yükselişi ile 36 gündür altında işlem gördüğü günlük MA20’nin üzerine çıkmayı başardı. Bu içeride bekleyen yatırımcılar için pozitif bir veri olsa da, yeni giriş yapacaklar günlük kapanışın 48443$ üzerinde olup olmayacağını takip etmeli.

Bu seviye üzerinde bir günlük kapanış görürsek, Stop seviyemiz günlük MA20 altı kapanışlar olmak üzere altcoinlerde de yeni giriş değerlendirilebilir.

Bu noktada bir sonraki direnç seviyelerimiz 52666$ ve 55400$ seviyeleri olacaktır.

Bitcoin’de kısa vadede yeni ATH gelip gelmeyeceğini test edeceğimiz seviye de grafikte kırmızı renkle gösterilen alanda oluşacak fiyat hareketleri ile belli olacak.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail