binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSenatör Cynthia Lummis Bitcoin Yasa Teklifi İçin Tarih Verdi!

Senatör Cynthia Lummis Bitcoin Yasa Teklifi İçin Tarih Verdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD Senato’sunda Bankacılık Komitesi üyesi olan Wyoming Cumhuriyetçi Senatörü Cynthia Lummis Bitcoin‘e ve kripto paralara olan desteği ile biliniyor.

Lummis Aralık 2021’de dijital varlıkların nasıl vergilendirileceğinden tüketicilerin korunmasına kadar her konuyu kapsayacak, inovasyonu kucaklayan bir Bitcoin yasası üzerinde çalıştığını ifade etmişti.

Senatör Lummis kısa süre yaptığı bir paylaşımda dijital varlıkları mevcut finansal sisteme entegre edecek yasa teklifini önümüzdeki hafta açıklayacağını duyurdu.

Lummis şu ifadeleri kullandı:

“Aylardır bunun üzerinde uğraşıyoruz ve neredeyse zaman geldi.

Dijital varlıkları finansal sisteme tam olarak entegre edecek teklifi nihayet önümüzdeki hafta açıklayacağım. Çok heyecanlıyım.

Bitcoin’e Desteğiyle Tanınıyor

Senatör Lummis’in bir yardımcısı Aralık ayında Bloomberg ile yaptığı bir röportajda, tasarının kabul edilmesi halinde düzenleyicilere hangi dijital varlığın hangi varlık sınıflarına ait olduğu konusunda net bir rehberlik edeceğini söylemişti.

Kendisinin iyi bir Bitcoin yatırımcısı olduğunu bilinen Lummis Kasım 2021’de Bitcoin’i dijital alın olarak değerlendirmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bitcoin’in tamamen merkeziyetsiz olmasından dolayı Bitcoin’in kalıcı olduğunu ancak diğer kripto paraların çoğunun kalıcı olmayacağını düşünüyorum.

Diğer kripto paralar bir metadan çok bir menkul kıymete benziyorlar. Bitcoin ise açıkça bir emtiadır. Bitcoin: Dijital altındır.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail