binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAvalancheAVAX ve CryptoLeaks Olayında Yeni Gelişme: Tartışmalı Avukat Hamlesini Yaptı!

AVAX ve CryptoLeaks Olayında Yeni Gelişme: Tartışmalı Avukat Hamlesini Yaptı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Hukuk firması Roche Freedman’ın kurucu ortağı olan kripto para avukatı Kyle Roche, yüksek profilli kripto toplu davalarının avukatlığından çekilmek için başvuruda bulundu.

CryptoLeaks’in AVAX ile ilgili iddiaları üzerine gündeme gelen Kyle Roche, davalardan çekilme hamlesini bu iddiaların ortaya çıkmasından sonra yaptı.

Konu ile ilgili daha önceki yazılara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

İlgili Haber  CryptoLeaks Belgelerinde AVAX, FETÖ ve Kripto Emre Detayı!
İlgili Haber  Sıcak Gelişme: Emin Gün Sirer Avalanche (AVAX) İddialarına Yanıt Verdi!

CryptoLeaks ile Gündeme Gelen Tartışmalı Avukat, Diğer Kripto Para Şirketlerine Açtığı Davalardan Çekildi

Tether ve Bitfinex, Tron, BitMex ve Binance’e karşı açılan toplu davalar da dahil olmak üzere Roche tarafından yönetilen çok sayıda davadan Roche’un avukat olarak çekildiğine dair bildirimler bugün dosyalarda yer aldı.

Söz konusu bildirimler Roche’un şirketin toplu dava uygulamasından ayrıldığını, ancak şirketin bu toplu davaları takip etmeye devam edebileceğini gösteriyor. Bu yazının yazıldığı tarih itibariyle, firmanın Binance.US, DeFi firması Celsius, Dfinity veya Solana’ya karşı açtığı toplu davalarda herhangi bir bildirimde bulunulmadı.

Geri çekilme talepleri, CryptoLeaks adlı anonim sitenin Roche’un Ava Labs yönetimiyle olan ilişkisini ve yürütülmesine yardımcı olduğu farklı davaları tartıştığı bir videoyu içeren blog yazısının ardından geldi.

Pazartesi günü yayınlanan bir açıklamada Ava Labs Kurucusu ve AVAX CEO’su Emin Gün Sirer, Roche’un videodaki ifadelerini “yanlış iddialar” olarak nitelendirdi ve avukatla sözleşme anlaşmazlıklarında şirketi temsil etmesinin ötesinde bir ilişkisi olduğunu reddetti.

Roche ayrıca CryptoLeaks gönderisini de yalanladı. Kendi yayınladığı açıklamada, videonun bağlamından çıkarıldığını ve “yasadışı olarak elde edildiğini” iddia etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail