binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinKripto Dünyasının Yakından Takip Ettiği Altcoin Airdrop'u Yaklaşıyor: İşte Bilinmesi Gerekenler!

Kripto Dünyasının Yakından Takip Ettiği Altcoin Airdrop’u Yaklaşıyor: İşte Bilinmesi Gerekenler!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Optimistic Rollups konusunda güçlü bir Ethereum tabanlı ikinci katman ağı olan Arbitrum, çok beklenen altcoin airdrop dağıtımının eşiğinde bulunuyor.

Ancak söz konusu ARBI tokenlerini almak çok da kolay olmayacak.

Twitter Üzerinde Arbitrum Altcoini Airdrop’una Katılmak İçin Yapılması Gerekenler Tahmin Edildi

Ethereum (ETH) üzerinde bir L2 ölçeklenebilirlik protokolü olan Arbitrum, büyük olasılıkla yakın gelecekte token dağıtımı yapacak.

Aynı zamanda, Arbitrum ekibi resmi bir uygunluk kılavuzu yayınlamadı ve bu durum Twitter’da @0xtypejohnny adıyla tanınan anonim bir kripto meraklısının dikkatini çekti.

Onun incelemesine göre, uygunluk kriterlerini karşılamak için kripto para meraklılarının en azından Arbitrum Odyssey kampanyasına katılmaları, Arbitrum’da ana ağ işlemleri gerçekleştirmeleri, projenin Discord’unda belirli rollere ulaşmaları ve “ağın ilerlemesine katılmaları” gerekiyor.

İlgili Haber  Arbitrum Ethereum'un (ETH) Potansiyelini Katlamaya Hazırlanıyor!

Dördüncü kriter ise en karmaşık olanı: Optimism (OP) örneği göz önüne alındığında, bu görev birden fazla işlemi, DAO oylamasını, multisig araçlarıyla çalışmayı, Gitcoin bağışlarını ve benzerlerini içerebilir.

@0xtypejohnny’ye göre tüm bu işlemleri tamamlayıp ARBI tokeni airdrop’u almaya hak kazanmak için cüzdan başına 10 dolarlık Ethereum gibi bir maliyet çıkabilir. Henüz resmi bir açıklama yapılmadığını da hatırlatalım.

Hatta @bagelface_ adlı bir başka kripto para meraklısı, projenin Discord’undaki rollerden birine ulaşmak için gereken token listesini de resmi olmayan bir şekilde özetledi.

Optimism (OP) token dağıtımının başarılı geçmesinin ardından kripto para topluluğu Arbitrum’un altcoin dağıtımını da yakından takip ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail