binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin Fiyat Analizi - 9.300 Dolar Sonrası 10.300 Dolara Kadar Ralli Görülmesi...

Bitcoin Fiyat Analizi – 9.300 Dolar Sonrası 10.300 Dolara Kadar Ralli Görülmesi Mümkün

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin fiyatı yükselmeye devam ediyor. Kripto para piyasasında kazançlar giderek daha fazla artıyor. Yatırımcılar ise kazançlarının daha iyi seviyeleri görebilecek olduğunu düşünüyorlar. Bir tarafta yükseliş yaşanırken, bir tarafta ise analistlere göre piyasada bu türden bir yükselişin ne kadara kadar devam edecek olduğu hakkında soru işaretleri var.

Bitcoin fiyatının yükselmesi durumunda yapılacak olan en önemli adım yatırımcılar için satış ve alımlar olurken, balinalar için ise kendi rakiplerine karşı hareket etmek oluyor. Bitcoin fiyatının yükseldiği bugünlerde fiyatın gün içerisinde bazı borsalarda 9.500 dolar seviyesini bile geçtiği gözlemlenirken, bugün ise piyasada güncel Bitcoin fiyatı 9.400 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi bu yükseliş her ne kadar manipülatif sebeplerle yaşanmış olsa da Bitcoin’in artışlar neticesinde dünyada reklamı olmuş oldu ve birçok yatırımcı da piyasaya sıcak para girişi yaptı.

Bitcoin fiyatının 9.300 dolar seviyesinden bir sonraki durağı 9.500 dolar olsa bile yatırımcılar 10.000 dolar seviyesini görüp göremeyecek oldukları hakkındaki soru işaretlerine yakın zamanda yanıt aramaya başladılar. Bitcoin fiyatının yükselmesi ile birlikte 10.000 dolar seviyesine ne kadar süre veya ne zaman erişebilecek oldukları sorusunu soran Bitcoin yatırımcıları bu sorularına henüz yanıt alabilmiş değiller.

Bitcoin fiyatının 9.400 dolardan sonra 10.000 doları görmesi için 600 dolar kadar bir piyasa kazancı elde etmesi gerekiyor ve bunun için de kısa bir zaman yeterli. Sadece 2 dakika sonra bile 700 dolar kazanması mümkün olan Bitcoin eğer ki bu gerçekleşir ise yatırımcılar tarafından büyük ilgi ve buna bağlı olarak daha büyük kazançlar ile karşı karşıya kalabilir. Yatırımcı balinaların bugünlerde bunu yapabilecek gücü olsa da böyle bir hamlenin kendilerinden gelip gelmeyecek olduğu hakkında soru işaretleri kendisine yanıt bulabilmiş değil.

Haftalık olarak 9000 doların üzerinde kalınması durumunda yeni bir boğa sezonunun başlanması öngörülüyor. 9000 dolar üzerinde güçlü bir duruş sergileyen BTC, yeni bir ralliye hazırlanıyor olabilir.

Bitcoin 10.300 doları görebilir ama…

Bitcoin fiyatında 10.300 doları görmek sadece 5 dakikaya bakıyor. Belki de 5 dakika fazla bile… Ancak kripto para birimi piyasasında 2.200 dolar üzerinde kazanç görülse de Bitcoin fiyatının rekor kırabilecek seviyeye bu dönem içerisinde gelmesi pek fazla beklentiler dahilinde olan bir gelişme olarak görülmemekte.

Kripto para birimi yatırımcısı kimseler kazançlarının daha çok artabilecek olduğunu düşünüyor olsa bile yatırımcılar ve balinaların yapacak oldukları satım hamleleri beklentileri boşa çıkarabilir. Bu süreçte demin de belirttiğimiz gibi haftalık olarak fiyatın 9000 dolar üzerinde kalması çok önemli.

Milyarlarca dolar değerinde piyasa hacminde yeniden bir yükseliş gündeme gelmiş olsa da Bitcoin fiyatının düşmesi her an yine mümkün olan gelişmelerden sadece ve sadece birer tanesi. 9000 dolar desteğinin altına sarkılması durumunda fiyat yine 8800 ve hatta daha düşük seviyelere gelebilir.

Kripto para piyasasını sitemizden anlık olarak takip edebilirsiniz. Kripto Para Piyasası

Ayrıca piyasayı takip edip aynı zamanda fiyat alarmı kurabileceğiniz Android mobil uygulamamız da yayında: Hemen İndir

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail