binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin2010 Yılından İtibaren Uyuyan Bitcoin Cüzdanı Uyandı!

2010 Yılından İtibaren Uyuyan Bitcoin Cüzdanı Uyandı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para cüzdan hareketlerini izleyen popüler Twitter kullanıcısı Whale Alert bir Bitcoin (BTC) cüzdanının 11,4 yıl sonra harekete geçtiğini söyledi.

Whale Alert’ın paylaştığı verilere göre Satoshi dönemine ait Bitcoin cüzdanın içinde 489 BTC bulunuyor.

11 yıl sonra aktifleşen cüzdandaki Bitcoin’ler 2010 yılında yalnızca 50 dolar değerindeydi.

CoinMarketCap verilerine göre 39,297 dolardan işlem gören Bitcoin’lerin bugünkü değeri ise yaklaşık 20 milyon dolar civarında.

Whale Alert’ın Bitcoin cüzdanının uzun süre sonra aktif hale geldiğini paylaşmasından sonra Twitter kullanıcılarının çoğunluğu cüzdan sahibinin unuttuğu şifresini hatırlamış olduğunu söyledi.

Bazı kullanıcılar Bitcoin cüzdan adresinin bilgisayar korsanları tarafından saldırıya uğradığını söylerken bazıları ise cüzdan kullanıcısın uzun süre sonra hapisten çıkmış olabileceğini ifade etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail