binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz2017 Senaryosu Yaşanabilir! - Bitcoin Fiyatı 17.868 Dolara Yükseldi - 20.000 Dolar...

2017 Senaryosu Yaşanabilir! – Bitcoin Fiyatı 17.868 Dolara Yükseldi – 20.000 Dolar Artık An Meselesi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin fiyatı son 24 saat içerisinde yükseliş göstermeye devam etti ve bugün bu dakikalarda 17 bin 700 dolardan alıcı arasa da 17 bin 868 dolara kadar yükseldi. Fiyatın yükselmesi ile birlikte çok sayıda Bitcoin yatırımcısı 20 bin dolar rekorunun ne zaman kırılacağını sormaya başlarken, analistler ise yatırımcıları bir kez daha uyardı.

Bitcoin fiyatındaki 17 bin 868 dolar seviyesi 2017 yılı Aralık ayında kırılan 20 bin dolar rekorundan sonra 2018’den beri ilk kez görülüyor. 2017 yılının sonuna doğru rekor kıran Bitcoin bir süre 18 bin dolar seviyelerinde kalmış ancak ardından hızla düşüşe geçmişti.

Bitcoin Fiyatını Ne Yükseltti?

Aslında bu konuda hiçbir kesin bilgi yok. Bazı kripto para analistlerine göre Bitcoin fiyatını bu dönemde yükselten sebepler Amerikan seçimleri, coronavirüs, kurumsal PayPal gibi şirketler tarafından yapılan güven veren kripto para açıklamaları olarak gösteriliyor. Hepsinin ardında ise yatırımcıların piyasaya ilgi göstermesi yatıyor. İsterse ABD bugün kripto para yasaları getirsin yatırımcılar kripto para birimlerine ilgi göstermedikten ve alım yapmadıktan sonra bu yasaların bir işe yaraması nasıl mümkün olamazsa, bu durumda da asıl etken yatırımcıların Bitcoin’e talep göstermesi olarak görülüyor.

Başkan Biden’ın göreve seçilmesinin yarattığı bazı belirsizlikler var. Bu belirsizliklerin beraberinde kripto para birimlerine dönük olumlu etkiler yarattığı belirtiliyor. Özellikle İran, Türkiye, Çin, Hong Kong, Tayvan ve bazı diğer ülkelerde Biden yönetiminden dolayı derin bir endişe duyuluyor ve bu ülkelerde yaşayan insanların bu dönemde kripto para birimlerine çok daha yoğun ilgi gösterdikleri belirtiliyor.

2017 Senaryosuna Maruz Kalmayın!

Bitcoin analistleri, 2017 yılında 20 bin dolar rekorunda yaşananların benzerinin bugün yaşandığını dile getiriyor ve 18 bin dolara yaklaşan fiyattan alım yapacak olan yatırımcıların işlem emirlerini kullanmasını ve hızlı düşüşlere karşı temkinli olmasını öneriyor.

Analistler, 20 bin dolar rekoruna 2 bin 300 dolardan daha az bir fiyat seviyesi kaldığını ve 20 bin dolar rekorunda başta kurumsal yatırımcılar olmak üzere çok sayıda yatırımcının güçlü satış emirleri sonrasında zamanla 11 bin dolar seviyesinin altına doğru düşüşün 2017 yılında olduğu gibi bugün de mümkün olabileceğine dikkat çekiyorlar.

Her ne kadar düşüş ihtimalleri çoğu analist tarafından dile getirilse de BTC’nin bir daha 20.000 doları görmesinin çok ciddi FOMO etkisi yaşatacağı ve alım iştahını arttıracağı tahmin ediliyor.

*Bu İçerik Bitcoinsistemi.com’a özel olarak üretilmiştir. Herhangi bir yatırım önerisi veya tavsiyesi niteliğinde değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail